|
|
||||
|
||||
![]()
εγω πολυ παλια που ειχα του αρεσε να καθεται μεσα σε ενα πηλινο διακοσμητικο, εβγαινε μονο στο φαγητο, γενικα ειναι ντροπαλα ψαρια, να ξερεις οτι ειναι νυκτοβιος κυνηγος! και οτι μπορει θα το φαει!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.... έκανα και εγώ λίγο στο διαδύκτιο την έρευνα μου για το θέμα και με προβλημάτησε το θέμα με τα neon. Στο petshop δεν μου είπε τπτ σχετικό.
Εντομεταξύ ψιλοαπέκλεισα τα αγγελόψαρα που μου άρεσαν για χάρη των "μικρών" και τελικά ο μάχαιρας είναι το ίδιο επικύνδινος. Είναι σίγουρο ότι θα έχω επιθέσεις από τον μάχαιρα ή μπορεί και να συνυπάρξουν αρμονικά; Πρώτο τους βράδυ( για τα νεον). Μακάρι να μην έχω απώλειες. Στην τελική φεύγουν τα μικρά και έρχονται αγγελόψαρα και gourami p.s. Το μαχαιρόψαρο είναι από τη δευτέρα στο ενυδρείο... |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν τα δωσεις γρηγορα τα μικρα ...μαλον δεν θα προλαβεις να τα δωσεις θα χονευονται στην κοιλια του μαχαιρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα νεον επειδη ειναι πολυ μικρα και μενουν μικρα λογικα καπια στιγμη θα τα γευματισει
![]() Υποθέτω οτι τα ballon ειναι πλατυ οποτε δεν μπορεις να βαλεις αγγελοψαρα γιατι θελουν χαμηλο PH , δεν συμβαδιζουν πολυ οι συνθηκες με πλατυ. Ασε που ναι μικρο το ενυδρειο σου για αγγελοψαρα, γκουραμι μπορεις να βαλεις. Ριξε ελαχιστη τροφη την νυχτα οταν τα αλλα ψαρια εχουν αραξει , θα πιασει πατο και λογικα θα την μυριστεί το μαχαιροψαρο.
|
|||
|
|||
![]()
ολη η συνθεση των ψαριων σου ειναι εντελως λαθος.ξεκινα να διαβαζεις αλλαξε και πετσοπ,και πες μας ποσο καιρο συνολικα τρεχει το ενυδρειο,για να βρουμε το επομενο σου λαθος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΑΧΑΙΡΟΨΑΡΟ | nikos2380 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 11-05-10 20:31 |
μαχαιροψαρο?! | meas3467 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 06-03-09 09:39 |
Μαχαιροψαρο! | jimmy19111977 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 31-01-08 14:26 |
Μαχαιροψαρο | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-05-07 10:54 |