|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτες ειναι μανες, οχι σαν την δικη μου που εφερε με την συνταξη της σκαφτικα μηχανηματα να ανοιξουν τρυπα για τα κοι, που με βαζει να τις εκτυπωνω κουβεντουλες απο εδω, που σας εχει μαθει και σας αναφερει με το nickname, που μου στρογυλοεκατσε πισω μου στη μηχανη τον αυγουστο και φτασαμε μεχρι Τσεχια να δει Valentino Rossi στο moto gp 64 χρονων γυναικα
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάρια & πολλές ερωτήσεις | maffalda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-03-11 13:24 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | Άλλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Αγορά αντίστροφης όσμωσης ...πολλές απορίες | alexinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-08-08 09:52 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |