|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα,
Χτες επισκέφτηκα ενα πολυκατάστημα και πήρα κάποιες τιμες. Για έτοιμη λεκάνη 450 λίτρων μου είπαν 125 ευρώ (επισυνάπτω φώτο) PVC liner δεν είχαν και μου έδειξαν για μονωτικό πάνω από μπετόν αυτό που επισυνάπτω στην φωτογραφία, με κόστος 30 ευρώ ανά 10 τετραγωνικά. Το λίνερ με έχει αγχώσει (σκισίματα, φθορές, κλπ κλπ) Η λεκάνη φαίνεται πιο σίγουρη λύση, αν και δεν ξετρελάθηκα. Το μπετό μου κάθεται πιο καλά, αλλά φοβάμαι την μόνωση. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάρια & πολλές ερωτήσεις | maffalda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-03-11 13:24 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | Άλλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Αγορά αντίστροφης όσμωσης ...πολλές απορίες | alexinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-08-08 09:52 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |