|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω οτι θα σε κουρασει τρομερα...μεσα στο ιδιο σπιτι εκανα αναβαθμισεις στο θαλασσινο (για περισσοτερο λιτρα) και με πεθαινε...αυτη η περαμετρος νομιζω ειναι η πιο σημαντικη...
αν μιλαμε και για μετακομισεις σε αλλες πολεις... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
με την μετακωμηση ενυδρειου εχω καλη σχεση οπως και φετος μεταφερα και το ενυδρειο μ ..,, νερο γτ εισαι τοσο απλυτος γτ α/ο και ειδικο αλατι παρα πολοι εδω που βαζουν θαλασσινο νερο πανε απο το καλο στο καλητερο./..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 08-10-11 στις 00:35 |
|
|||
|
|||
![]()
η εικονα αποτηπωνει την σκεψη μ ,, περιμενω σχολεια και συμπληρωση της εικονας τι μ λειπει εκτο λαμπες οπου της εχω υποψην απλως δεν ξερω ακομα τι χρειαζομαι.. και τι αλλο εχω ξεχασει?
να πω οτι στην εικονα βλεπεται ολα τα εξαρτηματα π εχω σκευτει και εχω ψαξει και μαζι με αυτα ενα Sybon Scientific Instrument refractometer ti αλλο πρεπει να εφοδιαστω? |
|
|||
|
|||
![]()
ξεχασα το α/ο το οποιο ακομα ψαχνω το καταλληλοτερο κατα την γνωμη μ και να ειναι συμβατη η τιμη του μεχρι εδω τα υπολογιζω 750 με 800 μαχιμουν χωρις α/ο και φωτιστικα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βλέπω καλά έχεις βάλει στο σχέδιο sump ΚΑΙ φίλτρο;;γιατί;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Λοιπόν. Δεν χρειάζεσαι φίλτρο για την επιστροφή του νερού πίσω στο ενυδρείο. Μια αντλία είναι καλύτερη. Τα φίλτρα μπουκώνουν και μειώνεται η ροή. ¶σε που δεν ξέρω αν θα δουλέψει καλά. Για τα φώτα, λάμπες T5 είναι αρκετές. Περίπου 0,5 watt ανα λίτρο νερού. Δύο λευκές μια ακτινική... θα δεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψη για reef του φτωχου | irongud | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 28-09-11 23:57 |
Σκεψη για pico reef | Μαρια-Νικος | Nano Reef | 4 | 21-07-10 12:17 |
σκεψη......???? | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 13-09-08 19:05 |
Παρατολμη Σκεψη? | Tolis | Malawi | 1 | 23-12-02 22:29 |