|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ωραιο το ενυδρειο μου ε?????Χαχαχαχα....
Λοιπον αν αντιμετωπισω προβληματα με τις τροφες θα ενημερωσω...για να ξερουμε ολοι μας πλεον!!!Προς το παρον καλα τα πανε! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Eλα ντε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαια το θεμα με την τροφη και τι ακριβως παιζει δεν ξερουν ουτε οι επιστιμονες ακριβως...το ειπα και ποιο πανω και εδωσα και ενα λινκ.
Για αυτο λεω παντα οτι παιζει ρολο και το περιβαλλον που ζουν. ΥΓ. Ενα απο τα πραγματα που ειναι μαγικα σε αυτο το χομπι ειναι οτι δεν υπαρχουν σε πολλα πραγματα κατι στανταρντ...τα ανακαλύπτεις στην πορεια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χθες παρατηρησα οτι το θυληκο socolofi τρελλαθηκε!!Εκανε κατι τρελλους ελιγμους λες και ειχε παθει κριση!Σημερα ειναι ολα καλα!
Καμια ιδεα? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι πάλι όλα καλά, ότι και να ήταν το ξεπέρασε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως περιστρεφόταν γύρο από τον εαυτό της?
|
|
||||
|
||||
![]()
ηθελα να σε ρωτησω εαν εισαι ευχαριστημενοσ με το φιλτρο και αν σε καληβει,εγω εχω ενυδρειο με 200λ και σκεφτομαι να βαλω εξωτερικο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο το φιλτρο ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,το νερο το κανει πεντακαθαρο και ειναι αθορυβο!
|
|
|||
|
|||
![]()
To ματιασαμε το φιλτρακι μου παιδια...το καθαρισα και το εβαλα και παλι σε λειτουργια και δακρυζει απο την ενωση που στελνει το νερο...δηλαδη στην ενωση απο τα βανακια του!!!Θα το αφησω λιγο μπας κ ειχε κρατησει νερο μεσα στην ενωση...εχει παθει κανεις κατι παρομοιο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eπιτελους μπουκωθηκε!!!!!!Την καταφερε ο λαμπιντακος μου τη μια απο το χαρεμακι!!!Πολυ ωραιο σκηνικο παιδια....τον ακολουθαει στη σπηλια τους παρα πολυ ομορφες εικονες!!!!!!
------------------------- Παρ οτι μπουκωθηκε ξαναπανε και τις κανει τρεμουλα ειναι οκ αυτο ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sx21 : 04-02-12 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ρε συ! Απόλυτα φυσιολογικό! Μπορεί η διαδικασία να μην έχει τελειώσει ακόμα. Το πόσο γρήγορα θα γίνει παίζει ρόλο απο την εμπειρία των ψαριών, το μέγεθος, την ηλικία, το πόσα αυγά διαθέτει η θηλικιά και το τι διακόσμιση και συγκάτοικους έχουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
To oti καθετε ο αρσενικος απ εξω απο την κρυψωνα τους και παραφυλαει φυσιολογικο κ αυτο ετσι δεν ειναι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lefterisafrica παρουσιαση trigon 350 malawi | lefterisafrica | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 11-04-11 10:30 |
πρωτη παρουσιαση Malawi 200λιτρα | johnbaz | Malawi | 28 | 11-02-11 20:33 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!! ( malawi ) | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 96 | 05-08-08 15:06 |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |