|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σε ρωτησω κατι...σκεφτηκες ποτε αντι για φελιζολ να βαλεις πετρα ωστε να υπαρχουν κενα (αυτο εκανα εγω)???
Δηλαδη να αντικαταστησης το φελιζολ με πετρα... ![]() Επισεις με τοσο μηκος δεν μπορεις να βαλεις παρα πανω απο ενα χαρεμι. εκτος αμα βρεις μικρά ψαρακια (μηκος 3-6 εκ.). ΥΓ. Δεν σκεφτεσαι καθολου ψαρια απο την λιμνη ταγκανικα? |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με ότι σου έχει πει ο lans πιο πάνω..
Σε αυτό το ενυδρείο αν πας για Malawi μόνο species Pseudotropheus Demasoni...με μπόλικη πέτρα... Αλλιώς κοίτα προς tanganyika... Πρώτα αποφασίζουμε τι ψαράκια θα φιλοξενήσουμε και μετά στήνουμε το ενυδρείο μας ανάλογα με τις απαιτήσεις τους... |
|
|||
|
|||
![]()
πιστευετε οτι δεν μπορω να βαλω 2 χαρεμακια απο 3 ψαρια 6 συνολο δηλαδη 3 Pseudotropheus Demasoni και 3 labido?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαστάσεις σου είναι πρόβλημα. Έχεις λίτρα αλλά δεν έχεις μήκος
![]() Εγώ δεν θα πρότεινα malawi αλλά ψαράκια από tanganyika (υπάρχουν αρκετά είδη για να επιλέξεις και να βάλεις 2 ζευγάρια/χαρέμια ) |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Κλεοβουλε σεβομαι την αποψη σου και πιστευω οτι μου λες κατι σωστο. Σε περιπτωση ομως που δεν θελω να βαλω ψαρακια tanganyika τι κανω? υπαρχει καποια επιλογη εστω και ρισκου σε malawi? Εχω φαει κολλημα με τα ψαρακια malawi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα εκτεθώ αν σου προτείνω
![]() Αλλά αφού θέλεις να πάρεις το ρίσκο και επειδή είσαι φρέσκος θα έχεις το νου σου να μην σκοτωθούν τα ψαράκια.... θα έλεγα να το παλέψεις με ένα χαρέμι P.saulosi (που έχουν και διχρωμία ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο συγκεκριμενο ειδος το χαρεμι απο ποσα ψαρακια θα αποτελειτε? Εχω αλλο ενα ενυδρειο 50αρι και τετοιου ειδους απωλειες δεν τις επετρεψα ποτε να γινουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο στησιμο | GIORGOSKARA | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 29-04-11 22:48 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |
Στησιμο Ενυδρειου με κιχλιδες Malawi | al-kar | Malawi | 19 | 23-08-08 19:36 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |