|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
υπομονη προπαντων και οχι βιασυνες!!!!!!!!!!!!!!!ολα σιγα σιγα στον καιρο τους
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
@faceck είναι Juwel Rio 240
@sefis έχω γαιδουρινή υπομονή ![]() να σκεφτείς το έστησα το Σαββατοκύριακο, ενώ το είχα άδειο δύο εβδομάδες στο σαλόνι μου Σήμερα το μεσημέρι έβαλα 3 ανούμπιες (η μεσαία nana,δεν φαίνεται καλά από το φως) και 2 βαλισνέριες (η δεξιά μπροστά στο μαμίσιο φίλτρο είναι gigantea) Αύριο ξεκινώ και φωτοπερίοδο με αύξηση 15 λεπτά κάθε μέρα @Αντώνη συντοπίτη σε ευχαριστώ ![]() Δύο νέες φωτό ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο!
![]() Πως το στρώνεις? |
|
||||
|
||||
![]()
ελα να γινομαστε πολλοι συντοπιτες
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλη συνεχεια
![]() ![]() τι σκεφτεσαι να βαλεις?
|
||||
|
||||
![]()
@Κλεόβουλε σε ευχαριστώ,με αμμωνία.
@Αντώνη όχι γιατί έφαγα πέντε ώρες για να τις κάνω όσο πιο σταθερές γίνεται,άλλωστε και να πέσει καμμιά στο γιαλί δεν νομίζω ότι θα γίνει τπτ γτι αυτές οι πέτρες μες στο νερό είναι πούπουλο (τρόπος του λέγειν ![]() @rawnerve λαμπιντάκια και ιωδιάκια άμα βρω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο για χελωνάκια - Στρώσιμο | exelix | Άλλα ζώα | 59 | 08-07-10 01:06 |
Αρχάριος - νέο ενυδρείο - χαλίκι/πέτρες/στρώσιμο | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-08-08 17:04 |
Στρώσιμο Εξωτ. φίλτρου σε υπάρχον ενυδρείο | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 23-11-07 14:45 |
Στρώσιμο | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 04-08-07 01:36 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |