|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
στο εξωτερικο (αγγλια) ασχολουντε πολυ με nanoreef κ εχουν κ σαμπ κ οτι αλλο μπορεις να φανταστης! εχω μπει σε φορουμ κ τα εχουν ετσι ακριβος
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή Παύλο..βάλε και καμία φωτο απτο στήσιμο!!
Έχεις υπομονή βλέπω και όλα θα πάνε καλά... ![]() Έτσι ακριβώς...μπορώ να γράψω 1002 λόγους για να φτιάξεις sump ιδιαίτερα σε nano reef... |
|
||||
|
||||
![]()
το δηκο μου ειναι ενα ετοιμο κινεζικο 48λιτρα!καθαρα 40~!
αν κανω ενα μικρο σαμπ θα ειναι πολυ καλυτερα πιστευω ![]() ναι βαλε φωτο να δουμε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα το πρωι μετρησα αλατοτητα 1025 και θερμοκρασια 27..Αυτο που με προβληματιζει ομως,ειναι η οψη του ζωντανου βραχου.Εχουν "μαζευτει" οι πολυποδες και σαν να εχουν μαραθει..Υπαρχει περιπτωση να εχω λαθος ενδειξη απο το αλατομετρο?Θα επρεπε να αναβα κανενα μισαωρο την ημερα το φως για να "ξυπνανε" και να ανοιγουν?Παραθετω φωτογραφιες,για να με συμβουλευσετε τοσο για την κατασταση του βραχου,οσο και για το στησιμο του..Περιμενω σχολια σας..
Ευχαριστω πολυ!! ![]() Υ.Γ. Υπαρχει περιπτωση αν εχω βαλει περισσοτερο ή λιγοτερο ενεργο ανθρακα-αντιφωσφορο να επηρεασει τον βραχο? Δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες..Υπαρχει καποιο υπομνημα που να λεει το πως γινεται? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα καταφερα μου φαινεται τωρα...Οι φωτογραφιες δεν ειναι οτι καλυτερο,απλα ενδεικτικες.Οταν τελειωσω θα κανω κανονικη παρουσιαση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τους ανάβεις το φως..τουλάχιστον την μπλε..
Και εμένα όταν ανάβει το φως ανοίγουν τα zoanthus.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπλε και ασπρη ειναι μαζι..Πιστευω πως απαιτειται καποιου ειδους προσαρμογη.Ο βραχος δεν ειναι ουτε μια μερα στο ενυδρειο μου,ενω πριν βρισκοταν σε ενυδρειο φιλου συνχομπιστα,οποτε θελει λογικα τον χρονο του...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή γλυκού νερού σε υφάλμυρο | TIMOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 12-07-11 08:35 |
Αλμυρο ξεκινημα? | s-vitzi | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 13-01-11 01:48 |
Νεο αλμυρο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-11-10 10:39 |
Βοηθεια για νεο (περιεργο) αλμυρο | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-08-09 11:41 |
aple snail σε αλμυρο??? | tonisgr | Σαλιγκάρια | 5 | 20-02-09 12:09 |