|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Θα ελεγα να σκεφτεις την εισαγωγη ενος ψηλου ειδους εχινοδωρου (χωρις πλατια φυλλα ομως και χασεις το εφφε των κλαδιων, πχ καποιος) απο τη μια πλευρα πιο πολυ ως διακοσμητικου και για να δημιουργειται τρισδιαστατη εικονα με τα ξυλα μπροστα και πισω του, και ενος δασους απο tenellus ή sagittaria subulata απο την αλλη για καταφυγιο και κρεβατοκαμαρα των cardinal tetras και leucomelas (αφου θα πεσει κυνηγι οταν αρχισει η αναπαραγωγη των apisto)
Καποια σπηλια για τα apisto δεν θα βαλεις? (Απο την απεναντι μερια απο το δασακι φυσικα ... αν μπουν φυτα). Ποσο κοστισαν αν επιτρεπεται η ποσοστητα των ξυλων που φαινονται στις φωτο (μαζι με μεταφορικα)? Τελωνειο δεν περασαν ετσι?
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πισω αριστερα θα μπουν δυο σπηλιες,μαλλον κεραμικες, για τα απιστο με καποια αποσταση μεταξυ τους. Τα ξυλα ηταν 30 κομματια και στο συνολο πηγε μαζι με τα μεταφορικα 206$. Τελωνειο δεν περασαν.Τα πηρα απο το ταχυδρομειο με 3 ευρω . Για τα φυτα και το αν θα μπουν θα πεσει μελετη.
__________________
![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος!!! Θα γινει απιστευτο! Αντε να το δουμε τελειωμενο....!!!
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Πιο blackwater δεν γινεται....
Ειναι ακομη πιο σκουρο απο κοντα απο οτι φαινεται στις φωτογραφιες. Μου αρεσει τρελα αυτη η μαυριλα... ![]() ![]()
__________________
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Tα ξυλα τοποθετηθηκαν στην θεση τους,αυριο θα μπουν και τα cardinal με τα leucomelas και τα apisto!!!!!!!
__________________
![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!
Καλη συνεχεια...
__________________
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια μπηκαν στο ενυδρειο.54 cardinal terta,20 leucomelas,1 ancistrus και 4 apisto agassizii super red.
Eιναι δυσκολο να βγαλω καλες φωτογραφιες γιατι το νερο ειναι πολυ σκουρο.Εχω μια coolpix 14megapixel αλλα δεν τα καταφερνω.Μαλλον σε καποια αλλαγη που θα ανοιξει το χρωμα του νερου ισως τα καταφερω πιο καλα.
__________________
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα με apisto και cardinal tetra, | greenjanek | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 15-04-11 16:33 |
ταιριαζουν guppy ξιφοφοροι με νεον τετρα,cardinal tetra,corydoras aeneus & paleatus | gemen | Ζωοτόκα | 9 | 01-09-10 14:46 |
Cardinal tetra με τι; | magman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-08-10 13:57 |
Corydoras Leucomelas | delta66 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 09-05-08 08:09 |
cardinal tetra | stav | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 08-03-07 08:49 |