|
Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής Παράμετροι, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε δικαιο να παρω αμμο και να την βρασω δλδ?Δεν θα το εκανα με τα ψαρια μεσα θα τα εβαζα καπου μεχρι να κανω ολη αυτη τη διαδικασια.Στη φυση θα μπορεσω να βρω ασβεστολιθικες πετρες?
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δε ρωτας για ποια ψαρια προκειται? Πας τελειως στα "τυφλα" αν δε ξερεις!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα μαθω η σημερα η αυριο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι πέτρες στην ελληνική φύση είναι οι περισσότερες ασβεστολιθικές ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω στο μυαλο μου μια παραλια που εχει πολυ ομορφες πετρες και λεω να παω να παρω απο εκει.
------------------------- Λοιπον μιλησε καποιος γνωστος μου με αυτον που θα μου δωσει τα ψαρια και το μονο που του ειπε ειναι οτι εχουνε ριγες τι ακρη μπορουμε να βγαλουμε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIASKR : 28-09-11 στις 15:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ότι είναι ριγωτά ψάρια
![]() ![]() Πριν προχωρήσεις θα έλεγα να πας να τα δεις ο ίδιος και να πάρεις μια φωτο για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Φοβάμαι μήπως είναι ψάρια που δεν κάνουν για το ενυδρείο σου (ανεξάρτητα απο τις συνθήκες που ζουν μέχρι τώρα) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι εδω τωρα ειναι εκτος λημνου και θα ερθει απο βδομαδα.κριμα που δεν εχω πληροφοριες για τα ψαρια.Τ ο θεμα ειναι οτι ξεκινησα να δινω τα δικα μου για να αφησω το ενυδρειο αδειο και να το ετοιμασω για τισ κιχλιδες στο τελος θα μεινω απο ψαρια και δεν θα παρω ουτε τι κιχλιδες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να ειναι αυτα.Κοχυλια που θα βρω?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ MOLLY | kalymnos7 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-03-09 21:18 |
help για molly! | christine1989 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 19-12-08 00:02 |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |