|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μικρο ενυδρειο για μεγαλο βημα ενα τοσο μικρο συστημα ερχετε για πλακα τουμπα σκεψου το
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και γω συμφωνω με τον harri μην επιχειρησεις καν σε τοσο μικρο ενυδρειο θαλασσινο, το λιγοτερο ξεκινα απο 60 λιτρα που εκει ας πουμε μπορεις να βαλεις λιγο βραχο και 2 κλοουνακια.
Φιλος μου κρατησε ενυδρειο 60 λιτρα 3,5 χρονια με 7 - 8 κιλα βραχο, 1 γαριδουλα cleaner μια μικρη ανεμωνη και δυο κλουνακια, τιποτε αλλο !! Δυστυχώς αυτο ειναι ενα απο τα μείον του θαλσσινου οτι χρειάζεται χρημα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αν δηλαδή βάλω 5-6 κιλά ζωντανό βράχο,αραγωνιτη,μια γαριδα και ένα σαλιγκάρι,δεν θα τρέξει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ απτην άλλη ξέρω πάρα πολλούς που έχουν κρατήσει ενυδρεία 20-40λ για πολύ καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα!!
Εγώ θα σου πρότεινα να το επιχειρήσεις πάντως αν έχεις την όρεξη..χόμπυ κάνουμε!!διάβασε αρκετά,δες τι χρειάζεσαι από εξοπλισμό και αν έχεις την δυνατότητα ξεκίνα το εγχείρημα σου...απλά να έχεις στα μελλοντικά σχέδια να φτιάξεις και ένα sump..θα σε βολέψει πολύ!! Οτι δεν είναι κάτι το φτηνό θα συμφωνήσω με τον Jimmi... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και τη σαμπ να βαλει σε 25 λιτρα ??????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιαυτό αν φτιάξει σαμπ όλος ο εξοπλισμός θα μπει εκεί και δεν θα του κόβει χώρο στο κυρίως ενυδρείο...
Και σαμπ να φτιάξει ένα 20-25λ ναι...που είναι το κουλό; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η τρυπα στο τζαμι ( και ποιος θα το τρυπισει ???) που εκει θα χασει αλλα 3 λιτρα και απο τα 28 παμε στα 25 + την αντλια παλι εσυ δε το βλεπεις κουλο να φτιαξεις σαμπ σε ενυδρειο 25 λιτρων ?????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή γλυκού νερού σε υφάλμυρο | TIMOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 12-07-11 08:35 |
Αλμυρο ξεκινημα? | s-vitzi | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 13-01-11 01:48 |
Νεο αλμυρο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-11-10 10:39 |
Βοηθεια για νεο (περιεργο) αλμυρο | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-08-09 11:41 |
aple snail σε αλμυρο??? | tonisgr | Σαλιγκάρια | 5 | 20-02-09 12:09 |