|
|
|||
|
|||
![]()
Ιωαννα γεια σου και απο μενα!!
Συγχαρητηρια για την ωριμοτητα σου να διαβασεις,να μαθεις και μετα να αγορασεις το ψαρακι και το ενυδρειο. Ειμαι και εγω καινουργια στο αθλημα,και τα εχω κανει απο πολυ εως υπερβολικα πολυ,σαλατα!! Θα ηθελα να σου πω και εγω τα εξης: Αυτο που γινεται με τους μονομαχους στα πετ σοπ ειναι ακρως απαραδεκτο.Τα καυμενα υποφερουν μεσα σε ενα μικρο κυπελακι,αλλα οτι και να πεις δεν ιδρωνει το αυτακι κανενος.Σε ενα καταστημα εδω στην Καλαματα,μου ειπε ενας υπαλληλος ολο καμαρι "Α,αυτα,δεν παθαινουν τιποτα.Ειναι ψαρακια με χαμηλο κοστος και ζουν ακομα και σε ενα κουταλι με νερο.Αυτα να παρεις.Εγω εχω διακοσμησει την βιβλιοθηκη μου,την βεραντα μου και το σαλονι μου με 3-4 ποτηρακια σε καθε μερια"!! Πληρης ασυνειδησια, αναισθησια και κυριως αμαθεια!!!!!!!! Ο καθε πετ σοπ υπαλληλος θελει να βγαλει κερδος με οσο το δυνατο χαμηλοτερο κοστος.Τα βαζει λοιπον σε ενα κυπελακι και ολα καλα. Εδω και λιγες μερες που ασχολουμε με το ενυδρειο μου,εχω ακουσει τα απιστευτα απο τους υπαλληλους των πετ.Φυσικα βγαζω το καπελο στην κοπελα που σε εξυπηρετησε και φροντισε να σε ενημερωσει οτι με το ματι καταλαβαινει αν εχει στρωσει το ενυδρειο ή οχι!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλησπέρα σε όλους! | pet | Bettas | 27 | 15-05-06 22:37 |