|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια τα ψαρακια σου.
περιμενουμε τις εξελιξεις... |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο πολυ αγχος ,απο μερους μου, πριν απο λιγη ωρα ειδα τους πρωτους απογονους απο τα Chaitika!!!
Τις επωμενες μερες περιμενω και αλλους ![]() Αυριο θα βαλω φωτο (αν με αφησει η υπερπροστατευτικη μαμα) Σημερα μου τα μαζεψε η ρ.....α ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 07-11-11 στις 08:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε!
![]() Περιμένουμε να δούμε φωτο και κάνα βίντεο. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη και συνχαρητηρια..Και για να μην ξεχνιομαστε ΕΛΠΙΖΩ να βαλεις και αλλα ψαρακια μεσα και να τα φτασεις περιπου στα 15 στο καθε ειδος...να ειναι μονο πιο μικρα τα καινουργια για να μην βρουν το μπελα τους απο τα πιο μεγαλα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχα!! να σου ζησουν!!!
ποσο χαιρομαι οταν βλεπω να κινειται αυτη η κατηγορια.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ειδες που γι αυτα λεγαμε στην συναντηση χθες! γι αυτο βιαζωσουν να φυγεις!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν, ειναι υπεροχα
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
συμβιωση με τροφεους!! | @1926 | Tanganyika | 18 | 30-05-11 01:00 |
Απροσδοκητοι θανατοι Τροφεους..... | Pritanis | Tanganyika | 11 | 28-02-06 16:11 |
τροφεουσ | faxkosit | Tanganyika | 1 | 23-03-05 18:13 |
Βοήθεια πείτε μια μάρκα τροφής για τα 2 Τροφεους μου | Vegeta | Tanganyika | 5 | 18-07-04 18:30 |