Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Greek Aquarist's Boards

Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις.

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #25  
Παλιά 13-10-04, 15:13
Vlachos Stamatis Ο χρήστης Vlachos Stamatis δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 06-03-2004
Περιοχή: Volos
Μηνύματα: 57
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην Vlachos Stamatis Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Vlachos Stamatis
Προεπιλογή Συμπεράσματα:

Διαβάζοντας όλα τα post’s εδώ κατάληξα στα εξής:

Α) θα βοηθούσε πραγματικά ο κάθε χρήστης να έχει ένα πλήρες προφίλ του καθώς και του ενυδρείο –ων του! Εκεί θα συμπλήρωνε τα στοιχεία του και τι εμπειρία έχει!
Θα μπορούσε να βάλει και φωτογραφίες από τα ενυδρεία του για όσους έχουν μηχανή, ή και ζωντανή αναμετάδοση από web camera. Έτσι δεν θα χάνουμε χρόνο με περιγραφές κτλ αλλά θα βλέπουμε κατευθείαν το πρόβλημα! Επίσης (μόνο για όσους έχουν και ηλεκτρονικά τεστ νερού κτλ) με τηλεμετρία θα μπορούσαν να εμφανίζονται αυτόματα όλες οι τρέχουσες μετρήσεις στο προφίλ του. Φωτογραφίες επίσης από τον χώρο που έχει το ενυδρείο, του σπιτιού του, της πόλης του, του εξοπλισμού της εταιρεία υδάτων της περιοχής, μία της Ελλάδος και μία του πλανήτη θα εκτιμηθούν δεόντως.

Β) ΔΕΝ μπορούμε να περιορίσουμε την δυνατότητα να απαντά κάποιος σε μια ερώτηση μόνο στους έμπειρους διότι πολύ απλά κάποιος αρχάριος μπορεί να έπεσε πάνω της διαβάζοντας χτες το βράδυ. Επίσης πολλές φορές τυχαίνει μια ερώτηση να μπορεί να έχει περισσότερες από μία απαντήσεις σωστές ή η απάντηση να εξαρτάτε από περισσότερους από έναν ειδικούς παράγοντες!

Γ) ο μόνος τρόπος να διαφυλάξουμε αυτόν που ρωτάει να πάρει την σωστή απάντηση είναι να κάνουμε τον κόπο όλοι να διαβάζουμε και να λέμε την γνώμη μας σε όλα τα post και όχι μόνο στα δικά μας άσχετα με το αν μπορούμε να απαντήσουμε τέλεια ή όχι. Έτσι κρίνοντας τα γραφόμενα εύκολα θα καταλάβεις τα σωστά.

Πείτε μου αν έχω άδικο στα συμπεράσματα μου!
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:01.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,09008 seconds with 12 queries