|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Π.χ. σε ένα reef το οποίο δεν χρειάζεται υποστήριξη από βιολογικά υλικά, δεν υπάρχει θέμα. Θα βάλουμε μόνο τα χημικά και μπορούμε να τα βάλουμε σε σημεία με πολύ κυκλοφορία π.χ. εκεί που πέφτει το νερό στο sump. Τώρα όσον αφορά τα fish only που θα χρειαστούμε βιολογικά υλικά (αν βάλουμε και εκεί τελικά...) ίσως αυτά τα υλικά λειτουργούν καλύτερα σε εξωτερικό φίλτρο. Αλλά πιστεύω με μικρή διαφορά. Για μένα το να μην φαίνεται τπτ το "ξένο" π.χ. θερμαντήρες skimmer κλπ, στο ενυδρείο, είναι μεγάλης σημασίας. Οπότε το sump είναι μονόδρομος + τα υπόλοιπα θετικά χαρακτηριστικά που έχει. Αλλά καταλαβαίνω αυτά που λες και στην τελική, για τον δικό σου τρόπο που συντηρείς το ενυδρείο σου, μπορεί να έχεις δίκιο σχετικά με το sump. ¶λλοι όμως έχουν βολευτεί πολύ. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
almost@ εγώ το έχω FO και θα παραμείνει έτσι. Σε σένα που έχεις Reef εύχομαι υγεία και μακροζωία στα κοράλλια σου και καλό κουράγια σε σένα.
Sps4ever@ εγώ έχω κάνει ένα dsb 30Χ50Χ8 στο σαμπ και το ενυδρείο είναι 170Χ70Χ65 οπότε μη περιμένω πολλά ε; accnt@ να σου ζήσουν οι δίσκοι! Sorry δε το είχα συνειδητοποιήσει ότι είχες σταματήσει τα θαλασσινά. Το σαμπ πολλά λεφτά μου στοίχησε. Να δες το αναλυτικά:
|
||||
|
||||
![]()
Sump filter 380¤?
Βας ιστ ντας?
|
||||
|
||||
![]()
Όλα τα ποσά που είναι κάτω απο τα κίτρινα τετράγωνα αφορούν το sump
Συνολικά 900 ευρώ
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το κατάλαβα, δε κατάλαβα τα 380¤ που αντιστοιχούνε..
Σε ποιό αντικείμενο.
|
||||
|
||||
![]()
Στο sump φυσικά. Στη γυάλα που αποτελεί το sump
|
||||
|
||||
![]()
Αντιλαβού.
Πόσα λίτρα είπες είναι το sump? Γιατί μου φαίνεται ακριβό..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρνητικά της χρήσης CO2? | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 18-04-11 12:02 |
Προετοιμασία ενός φυτεμένου!! | Neoklis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-11-08 14:49 |
Δέκα μέρες χωρίς φαγητό? | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-09-08 10:35 |
Δέκα μήνες μείον από την ζωή μου!!! | Celda | Bettas | 17 | 20-09-05 15:40 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |