|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης πολύ μικρό το μήκος για να μπορέσουμε να κάνουμε νοητές γραμμές από τις πέτρες με τα κοχύλια. Στη θέση σου θα έβαζα μόνο τα transcriptus(και μόλις σχηματιστεί ζευγάρι να φύγουν τα υπόλοιπα προτού τα σκοτώσουν) ή ακόμα καλύτερα μόνο τα brevis. Ξανασκέψου το.
|
||||
|
||||
![]()
εγω εδω μεσα ειχα 4 τρανς και 4 μπρεβις μερικα λογο φυλου δεν τα καταφεραν.και ηταν αναμενομενο,μεχρη να βγουν ζευγαρια
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς τα Brevis που θα μου έδινε ο φίλος Κώστας από 3 ήταν τελικά μόνο ένα. Δεν το βλέπω να αντέχει, ήδη το κυνηγάνε τα julie και μένει συνεχώς κοντά στην επιφάνεια για να αποφύγει το κυνηγητό. Το άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι από τα 4 julie τα 3 τα πηγαίνουν μια χαρά μαζί, αλλά κυνηγάνε το τέταρτο συνέχεια. Παρόλο που έχουν επιλέξει σαν φωλιά την αριστερή πλευρά του ενυδρείου (όπως φαίνεται στη φώτο) ακόμα και να το δούνε στην δεξιά πλευρά μέσα στις πέτρες βγαίνουν και τα 3 μαζί και το ορμάνε. Όταν λέμε να σχηματιστεί ζευγάρι και να βγάλω τα άλλα, δηλαδή να μείνουνε μόνο 2 ψαράκια στο ενυδρείο; Αν κάνω πιο ψηλή τη στοίβα με τις πέτρες στη δεξιά πλευρά λέτε να μπορέσει το 4ο να βρεί καταφύγιο; Αν υπάρχει κάποιος φίλος που ενδιαφέρεται για το brevis ας μου στείλει πμ. Είναι κρίμα να το αφήσουμε να ζορίζεται από τα άλλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
To μπρέβις και το ταλαιπωρημένο τζούλι, πρέπει να βγουν άμεσα γιατί θα καταλήξουν άδοξα
![]() Είπαμε πως το ενυδρείο είναι μικρό αλλά και οι φωλιές που σχηματίζουν οι πέτρες είναι λίγες. Κι απο την τριάδα όταν σχηματιστεί ζευγάρι αυτό που "περισσεύει" θα εξοστρακιστεί. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στους δύο τρίτος δεν χωρεί! Πίστευα ότι τουλάχιστον θα μπορούσαν να κάνουν 2 φωλιές, η μία αριστερά και η άλλη δεξιά. Θα προσπαθήσω να βρώ μερικές πέτρες ακόμα. Έψαξα σε μερικά μαγαζιά με ενυδρεία αλλά δεν μπόρεσα να βρω άλλες τέτοιες πέτρες. Έχεις στο νου σου κάποιο στη Θεσσαλονίκη που να έχει; (η κάποιο μαγαζί το οποίο δεν είναι πετ σοπ αλλά έχεις διάφορες τέτοιες πέτρες)
------------------------- Πάντως αν κάποιος ενδιαφέρεται για το brevis να μου πει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panioul : 14-09-11 στις 08:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://pangea.gr/
και στο Leroy ίσως βρεις |
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα αγγελία για τα 2 ψαράκια. Μέχρι να βρεθεί κάποιος για να τα πάρει, να βάλω το μικρό brevis σε μια γεννήστρα με λίγη άμμο και κοχυλάκια μήπως και νιώσει πιο άνετα; Και μία ακόμα ερώτηση, υπάρχει κάποιο ψαράκι ή άλλος ζωντανός οργανισμός (σαλιγκάρι ή γαρίδα) που να μπορεί να μπει μαζί με τα Julidochromis transcriptus και να είναι αλγοφάγο;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργο... | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 12-06-11 21:45 |
Περίεργο.. | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-02-11 12:25 |
Περίεργο | syphon | Αναγνωρίσεις φυτών | 13 | 25-09-10 00:15 |
Ένα περίεργο ον | PascM | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 05-03-08 19:05 |
Περίεργο | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-08-07 10:04 |