|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλε μου δεν ξερω ποσα ατομα εννοεις με το παρα πολλοι.Εγω θα σου πω πως η συντριπτικη πλειοψηφια δεν ειναι ουτε ενημερωμενοι και μαλλον δεν θελουν να ενημερωθουν(γιατι αν τους ενδιεφερε θα το ειχαν ψαξει).Εγω προσωπικα αν δω φιδι στην εξοχη,δεν θα το πειραξω και μαλλον θα απομακρυνθω για να μην προκαλω την τυχη μου.Αλλα στο σπιτι που παιζουν παιδια στο γκαζον ειναι διαφορετικο.....
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβαινω το αγχος ολων περι συνυπαρξης φιδιων-παιδιων στον ιδιο χωρο! Αλλα αν υπαρχει ενημερωση, ισως απο σεβασμο και γνωση ο καταραμενος οφις, ο "αγριος κερβερος αδεσποτο σκυλι", αγριος δεινοσαυρος γκοτζιλα σαυρα-σαλαμανδρα,, σφιγγα, μελισσα και λειπα τερατα, ισως να μη θανατωθουν χωρις λογο! Νιωθω λιγο πως καποια στερεοτυπα κυριαρχουν στη ζωη μας ακομη!
![]() Για παραδειγμα εδω που ζω τωρα, σκοτωνουν τα φιδια αν τα πετυχουν, βαζουν δηλητηρια για την εξοντωση των ποντικιων, με αποτελεσμα αφου οι θηρευτες τρωνε τα δηλητηριασμενα ποντικια να ψοφουν κι εκεινοι με τη σειρα τους και τελικα, κουκουβαγιες, φιδια,γατες να εχουν εξαφανιστει! και τελικα τα ποντικια πολλαπλασιαζονται με γεωμετρικους ρυθμους και οι ανθρωποι που ειναι πιο εξυπνοι... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι ένα πραγματικά μεγάλο ποσοστό δηλητηριωδών δηγμάτων γίνεται όταν κάποιος προσπαθεί να σκοτώσει το φίδι οπότε και αυτό αμύνεται δίνοντάς τα όλα για όλα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Στην Λιμνη Με Τα Koi | ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-03-15 01:01 |
Λιμνη στην Πρεβεζα | Γιαννης Μ5 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 24-08-10 10:17 |
καινουριο φιδι | NIKOL | ¶λλα ζώα | 27 | 06-06-10 17:07 |
Τι φιδι ειναι αυτο???? | POURITANOS | ¶λλα ζώα | 10 | 24-12-08 17:28 |