|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=chs;617508]Καταρχην επειδη εργαζομαι σαν πωλητης να σας ενημερωσω για κανα δυο πραγματακια που οι πιο πολλοι προφανως τα ξερετε αλλα αντε να τα γραψω για τους υπολοιπους που μπορει να μην γνωριζουν κανενα μαγαζι για κανενα απολυτος λογο δεν μπορει να σου αρνηθει επιστροφη χρηματων για κανενα απολυτως λογο ειτε γιατι το προιον ηταν ελατωματικο ειτε γιατι ειχε αλλη τιμη στο ταμειο ειτε γιατι βγηκες απο το μαγαζι και το μετανοιωσες τελεια σε αυτο απλα.Αρκει να να μην το εχεις χρησιμοποιησει χαλασει ανοιξει την συσκευασια και να εχεις την αποδειξη (εκτος αν ειναι ελατωματικο)
Παράθεση:
Τωρα ερχεσαι και εσυ να μας πεις τα δικα σου.Φανταζεσαι τι θα γινοταν αν ολοι λεγαμε για οποιοδηποτε καταστημα μας εχει <<κλεψει>>. Οπως ειπα και ποιο πανω ,ολα τα μαγαζια θα ηταν σε μλακ λιστ,ειτε καλος ειτε κακος,ετσι ανευθηνα. Οσο για την επιστροφη των χρηματων,σαν υπαλληλος που εισαι,μαλλον δεν τα ξερεις καλα.Κανενα μαγαζι δεν επιστρεφει χρηματα (ανωνημα τραπεζογραμματια που ανηκουν σευτον που τα εχει στην τσεπι του).Μπορει να γινει μονο αντικατασταση. Οσο για το κομπουτερακι ,ε δεν ζουμε και στην χωρα των αγγελων,ενα τσεκαρισμα παντα καλο κανει. Εγω να ερθω στο μαγαζι που εργαζεσαι ,να αγωρασω αυτα που πουλας,και την αλλη μερα να ερθω και να σου πω το μετανιωσα ,δωσμου τα λεφτα πισω. Αν το πιστευει κανεις εδω μεσα ,οτι μπορει να συμβει, ας το γραψει παρακαλω.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιατί πολύ απλά δεν έχουμε καταναλωτική συνείδηση, εκμεταλεύονται την άγνοιά μας και το συνήθειό μας να λέμε "έλα μωρέ εντάξει τι να κάνω τώρα ..." και απλά τους περνάει. Στο προκείμενο τώρα, έχω περάσει από το μαγαζί κανα δυο φορές και πράγματι είναι εντυπωσιακό σε εμφάνιση και πραγματικά έχει ποιοτικά πράγματα. Σε ένα μαγαζί όμως (και σε κάθε συναλαγή) αυτό που μετράει είναι ο αμοιβαίος σευασμός. Αν το μαγαζί δεν σέβεται ένα πελάτη αυτό θα φανεί "στα δύσκολα", όταν υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να κάνει κάτι για να σε εξυπηρετήσει... |
|
|||
|
|||
![]()
Και μην ξεχνάμε ότι μπορεί μεν αυτά που λέμε να μην αρέσουν στο WaterInn αλλά σίγουρα το feedback μας θα είναι χρήσιμο προκειμένου να βελτιωθούν στους τομείς που αναφέρουμε,
Πράγμα που σε βάθος χρόνου θα βοηθήσει την επιχείρηση. |
|
||||
|
||||
![]()
το συγκεκριμενο μαγαζι απο τι βλεπω οι περισοτεροι το κατακρινετε αλλα εγω πιστευω ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν στην αθηνα..καταρχην ενα πολυ μεγαλο βημα που εχουν κανει ειναι το ότι εχουν τους μονομαχους σε δικα τους ενυδρειακια με δικη τους φίλτρανση κτλπ..κατι που θα έπρεπε να εκαναν όλα τα πετ σοπ σε αυτο τους βγαζω το καπελο όπως και στην οργανωτικοτητα τους..επισης ειχα παρει ενα ενυδρειο και μου δωσαν 50% της αξιας του σε προιοντα και φυτα κατι που δεν κανουν αλλα μαγαζια..δεν θελω να το διαφημησω αλλα ουτε και να το δυσφημησω εμενα μου φερθηκαν αψογα αν εξαιρεσουμε ότι ενας υπαλληλος δεν ηξερε την τυφλα του.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια, καθε φορα λοιπον που μας φαιρονται λαθος και απαξιοτικα θα τους λεμε: Δεν πειραζει, δεν πειραζει, εχετε κανει ενα μεγαλο βημα στην Ελληνικη αγορα οσον αφορα τον τομεα των ενυδρειων κλπ, ειστε το πιο μεγαλοπρεπες μαγαζι, οποτε οτι και να πειτε εχετε δικιο???
|
|
||||
|
||||
![]()
stratigos 24 δεν ειπα κατι τετοιο..εγω ανεφερα για μενα προσωπικα τις εντυπωσεις μου απο την επισκεψη μου στο μαγαζι σε σχεση με αλλα που βλεπω μην το πηγαινεις αλλου.
------------------------- Παράθεση:
![]()
Apistogramma Cacatuoides http://www.youtube.com/watch?v=mdYta8DJWxM http://www.youtube.com/watch?v=IR3V6cGdqDI 13 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη faceck : 12-09-11 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
Παράθεση:
δεχομαι και το οτι προσεχουνε τους μονομαχους.σημαντικο για τα ψαρια αλλα αυτο θα επρεπε να ειναι αυτονοητο.μη φτασουμε δηλαδη να επιβραβευουμε και τα αυτονοητα γιατι ετσι δεν προκειται να παμε μπροστα ποτε... οχι οτι τωρα παμε αλλα τεσπα ![]() αλλα σκεψου το εξης. απο δυο φιλια και μια μπουνια τι θα θυμασαι περισσοτερο? ![]() Παράθεση:
δε ζηταει κανεις να κλεισει κανενα μαγαζι.αυτο που πρεπει να ζητανε ολοι ειναι να δουλευουν ολοι σωστα(πραγμα ιδανικο και αδυνατο ταυτοχρονα)η να μεινουν αυτοι που ειναι σωστοι επαγγελματιες και σωστοι προς τους πελατες τους αλλα και στο "εμπορευμα" τους που στην προκειμενη περιπτωση ειναι ζωες... το τι ειναι ανεντιμο και τι οχι ειναι αλλη μεγαλη συζητηση.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 12-09-11 στις 14:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
καλα αφηστε τα πονηρα γιατι δε θα βγαλουμε ακρη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω οτι είναι ένα απτα καλύτερα μαγαζιά αν όχι το καλύτερο..απόλες τις απόψεις(ζωντανών,εξοπλισμού,κλπ..όχι εξυπηρέτησης όμως)..έχω πάει πολλές φορές!Υπόθηκαν αρκετά σωστά πράγματα πιο πάνω για τα υπερ του!Στις τιμές του σε κάποια είναι φαρμακείο σε κάποια είναι και στην μισή τιμή απότι θα το βρεις αλλού!!
Αλλά μην ξεχνάτε οτι είναι και αυτή φιλοκερδής επιχείρηση οπότε κάνει και τις 'απατεωνιές' του και τα 'λάθη' του..έχω ακούσει και μου έχουν συμβεί αρκετά περιστατικά που θα εκνεύριζαν τον οποιονδήποτε πελάτη!έχω έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με κάποιον απτο κατάστημα και η απάντηση του πωλητή είναι η γνωστή..''δεν ξέρω,δεν φταίω εγώ,δεν μπορώ να κάνω κάτι''... Καλό είναι να γίνεται κριτική...μην το παρατραβάμε όμως!Διατυπώστε απόψεις..μην κατακρίνεται... |
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη το ειπα γιατι στο μαγαζι υπαρχουν και ατομα που ασχολουνται με το χομπυ και δεν ειναι ασχετοι.Και οπως ειπα η ποιοτητα που εχει στα προιοντα του ειναι πολυ καλη.Τα ψαρια τα εχει σε κατηγοριες και σε σωστες συνθικες νερου,χωρις ψωφια μεσα στα ενυδρεια,αυτο νομιζω οτι μετραει πολυ,γιατι σε αλλα πετσοπ εχει καβουρια,γκαπυ,σκαλαρια και κιχλιδες σε ενα ενυδρειο και τα μισα μεσα ειναι ψωφια και μισοφαγομενα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() εδω ειναι που κανεις λαθος κατα την γνωμη μου.με το να στρουθοκαμηλιζει καποιος (στην προκειμενη περιπτωση εγω)και να λεει ολα ειναι καλα δε σωνεται καμια επιχειρηση.ουτε εχει αναγκη απο μενα η τα λεφτα μου για να σωθει.το αποδειξανε με τη συμπεριφορα τους. δε ζητησα απο κανεναν να δεχτει ντε και καλα οτι εχω δικιο.απλα ειπα τη γνωμη μου και τι μου συνεβη.τωρα γιατι αυτο το βλεπετε εσεις λαθος δεν μπορω να το συλλαβω με το μικρο μου μυαλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιδη προβλεπω οτι σε λιγο θα κατηγορηθω και οτι βγαζω και ποσοστα απο το συγκεκριμενο μαγαζι,δηλωνω οτι ουτε το ποδι μου πατησα σε αυτο.
Εφοσον δεν θελετε ορισμενοι να καταλαβετε οτι ειναι προς το συμφερον ολων μας να υπαρχουν πολλα μαγαζια για μας και το χομπι μας,αν θελετε μπορουμε να αρχισουμε να θαβουμε μερικα η ακομα και ολα,και μετα να ψαχνουμε τα αγαπημενα μας ψαρακια ,ειδικα εμεις που ζουμε στην επαρχεια με τα κυαλια. Λοιπον θελετε να μαθετε ποιο μαγαζι ειναι αυτο που του εδωσα πανω απο 3000 ευρο και εφτιαξα αυτο το τερατουργημα?και κανενα ψαρακι δεν εζησε πανω απο 3 μηνες? Στην φωτο δεν φαινονται αλλα ειχε μεσα Αφρικανες ,αστακο,παπαγαλοψαρα,οσκαρ,αγγελοψαρα,μαχαιροψαρα, αμερικανικες κιχλιδες,και το κλου 4 αρουανες? Μαλιστα κυριοι ασχετος ον του τα ειχα ακουμπισει πολυ χοντρα,αλλα οταν εμαθα παει τελειωσε,και βλεπω πολλα παιδια σε πολλα φορουμ να συνεχιζουν με αυτο το μαγαζι. Σε προσωπικο επιπεδο με οσα παιδια εχω επικοινονια,τους τα λεω,αλλα το θεωρω ανεντιμο να βγω να πω τωρα αυτος ειναι ο <<ψευτης-απατεωνας>> Ας προσεχα. ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Black water | giorgosp | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-12-07 14:30 |
Water distillers | deMetrIs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-02-07 10:09 |
Water inn | Venestus13 | Ιστοσελίδες στο Internet | 3 | 20-01-07 11:13 |
osmo-water-50 | PascM | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 28-02-06 17:21 |
water mites? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 19:11 |