|
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω και εγω την δικη μου αληθεια ολα ειναι πανακριβα παντου..για μενα ειναι απο τα πιο ακριβα χομπυ και ολα θελουν παρα πολλα λεφτα..οτι και να ναι αυτα..ειτε για το αντιχλωριο που ειναι απο τα πιο απλα που κανει 10 ευρω ειτε ειναι ενα εξωτερικο φίλτρο που για μενα η τεχνολογια του ειναι 10 χρονια πισω κανει το πιο μικρο και απλο 100 ευρω..
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μιλατε για επαγγελματια,και δεν ειναι σωστο.Εγω προσωπικα δεν το ξερω ,αλλα δεν..............
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
την τελευταια φορα που ειχα παει εκει θελοντας να παρω κατι ψαρακια,πηρα τηλεφωνο και ρωτησα αν τα εχουνε.μου ειπανε ναι μπορειτε να ερθετε να παρετε. ξεκινησα απτη νεα σμυρνη για κηφησια.εφτασα και οντως τα ειχανε.δε μου δωσανε ομως γιατι δεν ειχανε βγαλει τιμη πραγμα που οπως μου ειπανε θα γινοτανε την επομενη.τους λεω ρε παιδια μου ειπατε οτι εχετε και ναρθω και ηρθα τοσο δρομο κιεκαψα τοση βενζινη(μεσημερι γινεται χαμος στη φιλαδελφεια)τιποτα. ουτε καν να μου πουνε θα σας δωσουμε με οσο ειχανε την προηγουμενη φορα.ουτε οταν τους ειπα να σας δωσω παραπανω λεφτα κιας πληρωσω παραπανω δεν πειραζει! τιποτα! ε μετα απο αυτο εχασα καθε σεβασμο προς τον "επαγγελματια" μετα εκατσε και το ενυδρειο του παληκαριου εδω μεσα και λεω ετσι ειστε,λεφτα απο μενα δεν προκειται να ξαναδειτε. αμα ητανε ετσι οι επαγγελματιες.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 11-09-11 στις 19:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες απο οτι καταλαβα ειναι το πλεον αναξιοπιστο,και δεν θα κανω ενγραφη (αν ειναι αλλα να βλεπεις και αλλα να σου λενε τοτε ειναι αναξιοπιστος)και δεν ειναι δυσφημιση ειναι ενυμερωση
|
||||
|
||||
![]()
Αντιληφθείτε ότι ζούμε σε μια ελεύθερη αγορά που ο καθένας μπορει να κάνει....να πουλήσει ότι θέλει και όσο θέλει...απλά εμείς πρέπει σαν σωστοί καταναλωτές να κάνουμε έρευνα αγοράς πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κίνηση αγοράς.....!απλά το χόμπι μας είναι απο τα πιο ακριβά...για αυτο οι υπολογισμοι μας όταν αγοράζουμε το οτιδήποτε ....(τροφή...αντιχλωριο)θα πρέπει να γίνονται βάση το τι μας στοιχίζει το ενυδρειο μασανα εξάμηνο ....ανα χρόνο και απο εκει θα πρει να δούμε απο πιο επαγγελατια του είδους μας συμφέρει να αγοράζουμε .....
Απλά και μόνο για την ιστορία......όταν ο υπάλληλος δεν έχει τα κέφια του μπορει να σε καταστρέψει έχω μαγαζί με προσωπικό και ξέρω .... Θα μου πείτε τι κάνει το αφεντικό......;!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Black water | giorgosp | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-12-07 14:30 |
Water distillers | deMetrIs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-02-07 10:09 |
Water inn | Venestus13 | Ιστοσελίδες στο Internet | 3 | 20-01-07 11:13 |
osmo-water-50 | PascM | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 28-02-06 17:21 |
water mites? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 19:11 |