|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα.Οσο για την μεταφορα,καλο θα ειναι η βιολογια για σιγουρια να ειναι μεσα στο νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και δεν θα μπορει λοιπον να ειναι ολο το φιλτρο στο νερο κατα τη μεταφορα, διοτι δεν ειναι εσωτερικο και θα βραχει και ο μηχανισμος του, που κανονικα ειναι εκτος ενυδρειου το μερος που εκεινος βρισκεται οπως στεκεται το φιλτρο, βαζουμε τα βιολογικα υλικα σε νερο απο το ενυδρειο. Αυτο ειπαμε. Σωστα? Και μετα φτανοντας σπιτι, ξαναβαζω τα υλικα στο φιλτρο, ριχνω το νερο που πηρα σε εναν κουβα και βαζω εκει το φιλτρο να δουλευει με τροφη, μεχρι την επομενη μερα που ξεκιναω κανονικα το ενυδρειο. Αν σε περιπτωση που το νερο που μου δωσει δεν ειναι αρκετο για να γεμισει ο κουβας ωστε να βρεχεται σωστα η αντλια του φιλτρου και να δουλεψει, τοτε μπορω να συμπληρωσω με νερο που θα εχω φτιαξει ηδη με αντιχλωριο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φυσικα.Εννοειτε πως δεν θα κουβαλας 15 λιτρα νερο.....
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Σε ευχαριστω. ------------------------- Tελικος η αγορα εγινε σημερα. ![]() ![]() Εμαθα πως πριν λιγο εφαγε κιολας ![]() ![]() Τωρα το θεμα ειναι: Πως θα δουμε οτι το φιλτρο ειναι στρωμενο και αν ολα πηγαν καλα με την βιολογια? Ακομα, το ψαρακι θα κοιταξω μηπως το δωσω σε γνωστο που εχει γκαπυ και του γεννανε συνεχεια κλπ και αν δεν μπορει (λεω μιας και απο ενα ενυδρειο που ειχα παρει καποτε και μου δωθηκε τυχαια μαζι και μια γεννηστρα γκαπυ) να το βαλω στο ενυδρειο μου με τα zebra danio αλλα μες την γεννηστρα να μην εχει και προβλημα απο τα αλλα ψαρια.... Τι λετε?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 12-09-11 στις 00:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω το ενυδρειακι και καπου το ψαρακι....μου τις εστειλε ο φιλος μου και τις τραβηξε με το iphoneμ γιαυτο οχι και τοσο καλη ποιοτητα...
Με ρωταει τι ειναι αυτο στον βυθο που εχει βγαλει? Σαν ιστο αραχνης μου λεει και σαν γκρι σκονη..... τωρα, οτι καταλαβατε.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα μια φωτο
Kαποια βοηθεια κανεις? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το γκαπι θα το αφησεις κανονικα στο ενυδρειο(οχι σε γεννηστρα) για
το εαν ειναι στρωμενο το φιλτρο θα το διαπιστωσεις μονο με μετρησεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωνει φιλτρο αστρωτο μεσα σε ενυδρειο στρωμενο χωρις να ειναι σε λειτουργια?... | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 18-03-11 02:31 |
ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 25-03-09 11:16 |
ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | dimitris 1962 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 25-09-08 01:07 |
αγορα ενυδρειου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-03-04 01:15 |