|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το υψος ειναι χωρις το χαλικι ? Δηλαδη το καθαρο υψος ειναι ~20 εκ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Ακριβώς Αντρίκο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακομα, δεν πιστευω να παραγγειλει κανεις ονλινε απο το osmosis και γενικα δηλαδη απο εκει....ετρεχα να βρω αυτο το φωτιστικο εκει στο περιστερι, στην αλλη μερια της Αθηνας απο εδω που μενω εγω μιας και του ειχα στειλει 1000 εμαιλ αν το εχει και ειχα παρει στο μαγαζι 2000 φορες και δεν απαντουσε με τιποτα και τελικα δεν το ειχε....α0χαχ0. Ολα τα παραπανω δεν τα γραφω για να κανω καποια δισφημιση στο μαγαζι, ασχετα με το αν γινεται κατα καποιο βαθμο, αλλα ουτος ή αλλος εχει ανοιχτει και θεμα για το συγκεκριμενο μαγαζι και τις υπηρεσιες του. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό το έτοιμο και οικονομικό αλλά T8 ? θα προτιμούσα diy για να δούμε τι θα πει και ο μαστροΜήτσος rottbea.. Έψαχνα να βρω Τ5 13 watt αλλά έχουν αρκετό μήκος από ότι θυμάμαι…
|
|||
|
|||
![]()
O μαστρο-Μητσος το δικο μου το ειχε φτιαξει με μια PL 36w . Ειναι αυτο που εχω στο βιβαριουμ. Νομιζω οτι θα κατσει τελεια στις διαστασεις που λες Αντωνη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τουμπανο θα ειναι με 36 watt παππαδες θα φτιαχνει ![]() ------------------------- Παράθεση:
σχετικα με αυτο το εχω σχεδον καινουργιο και μου εχει καει η λαμπα και δεν μπορω να βρω πουθενα!
Η γρια η Κοντακ εχει το ζουμ ιν! ![]() Δημητρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rottbea : 10-09-11 στις 18:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε κανένα νεότερο με το στήσιμο του ενυδρείου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η καλυτερη λυση νομιζω ειναι να βαλεις μια λεντοταινια .Μην παρεις την πιο φθηνη αλλα αυτη με τα περισσοτερα watt που σημαινει οτι θα εχεις περισσοτερο φως .Αυτη εχω ακουσει απο πολλους οτι ειναι πολυ καλη (http://www.elektronik.gr/eshop/index...ducts_id=19456) υπαρχη και σε θερμο κιτρινο .Μπορεις να βαλεις 2 σειρες ή και 3 .Με 14 watt και 1270 lumen θα εισαι μια χαρα .Παιρνεις και ενα μετασμηματιστη και εισαι ΟΚ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
μια minimal λιμνοθλα.... | ronis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 32 | 09-06-10 10:43 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |