|
|
||||
|
||||
![]()
Στον 20 λτ κύβο που έχω με καμιά 30αριά red cherry, και μετά την προσαρμογή 2 ανεμηστήρων 8mm απ Η/Υ οι οποίοι δούλευαν με χρονοδιακόπτη (πολλές στιγμές δούλεψε συγχρόνως και ο θερμοστάτης) φέτος σε αντίθεση με άλλες χρονιές δεν είχα καμία απώλεια. Ομως στην πραγματικότητα φέτος δεν έκανε και πολύ βαρύ καλοκαίρι με μεγάλες θερμοκρασίες 40+ και αυτό με βοήθησε, συν το οτι υπήρχε άνθρωπος που καθημερινά ειχε αγγαρεία να συμπληρώνει νεράκι. Πάντως θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο εως ακατόρθωτο τέτοια μικρά συστήματα να αντέξουν μόνα τους για 7-10 μέρες απουσίας μας αν δεν υπάρχει άρτιος εξοπλισμός.
|
|
||||
|
||||
![]()
και στο δικο μου 20λιτρο γαριδοενυδρειο με red cherry οι περισσοτερες "χαθηκαν" και τωρα μου εχουν μεινει μονο 3
και το χειροτερο ειναι οτι μαλλον δεν υπαρχει αρσενικο οι 2 τωρα ειναι σελομενες και για την τριτη δεν μπορω να καταλαβω ακομα ελπιζω να ειναι αρσενικη ωστε να ξαναπαρει ζωη το γαριδαδικο |
|
||||
|
||||
![]()
εχασα τις crs λογω ζεστης (στους 28 βαθμους δεν αντεξαν)...οι λιγοτερο ευαισθητες στη ζεστη blue pearl μια χαρα...
|
||||
|
||||
![]()
εγω με ενα ανεμιστηρακι στο 120λιτρο και σταθερα 25 βαθμους κελσιου ειχα και μωρα ρεντ τσερι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω το τελευταιο 10ημερο του αυγουστου εχασα καμια 10 cherry αν κ η θερμοκρασια ηταν απο 30-33.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν εχασα καμια αμανο στο 25αρι μου!αλλα μαλλον δεν πιανονται αυτες!ειναι σκυλια!ομως εχασα ενα apple απο την αυξηση θερμοκρασιας...ηταν η αγαπημενη μου...
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο εγω δεν πήγα διακοπές δλδ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αν κλείσω το φίλτρο, μετά από πόσες ώρες χαλάει η βιολογία? | raeziel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 26-02-11 10:10 |
Πόσες φυσσαλίδες διοξειδίου χρειάζομαι? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-02-08 15:22 |
πόσες frontosa | el00140 | Tanganyika | 5 | 07-03-04 02:03 |