|
|
||||
|
||||
![]()
αυτες ειναι πατεντες του πετσοπ.και επειδη μαλον πηγες εκει που νομιζω,προφανως βρεθηκε καποιος που ηξερε το σωστο (σχεδον,γιατι σου ειπε και μα....ς)αλλα δεν ηθελε να στο πει ξεκαθαρα γιατι προφανως ετσι τους εχουνε μαθει τους υπαλληλους για να μην αποθαρυνουνε τους νεους πελατες...
δινεις τα ψαρια να στα κρατησει φιλος η το πετσοπ,(αφου ειναι τοσο εξυπνοι!) διαβαζεις τα υπομνηματα εδω και στρωνεις το ενυδρειο σωστα με αμμωνια η βαζοντας αγγελια για μπολι. το ενυδρειο σου δεν εχει στρωσει και τα εχεις τα ψαρια μεσα σε δηλητηριο αυτη τη στιγμη. ελεος αυτο το πετσοπ επιτελους!την ιδια μ.... τους εχω ακουσει κιεγω να λενε καθε φορα που πηγαινω κιεχουνε πελατη.... κανονικα πρεπει την επομενη φορα να τους τα πω εκει μπροστα στον πελατη γιατι καθε φορα κανω το κοροιδο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τις απάντησης σας .αν το αφήσω έτσι όπως είναι δεν θα στρώσει ?το νερό εδώ και δυο μέρες έχει θολούρα και παρατήρησα ότι η αντλία είχε μπουκοσει ε βγαλα το σφουγκαρι και το έπληνα με νερό απο το ενυδρειο έκανα καλά ?παντός η αντλία ανασανε.
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου δε θελω να σε απογοητευσω,αλλα χωρις να κανεις την προσπαθεια να διαβασεις και να μαθεις κανα δυο πραγματα βασικα,φοβαμαι οτι τα ψαρια σου δεν θα ζησουνε.ηδη ειχες μια απωλεια.μακαρι να κανω λαθος.
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 08-09-11 στις 21:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα μετρήσεις στο νερό με τεστ jbl
No3=0 No2=0 gh ανάμεσα σε 7 και 14 Kh=20!!!!!!! Ph=8+!!!!! Cl2=0 για αμμωνία δεν έκανα Το νερό είναι θολό εδώ και 6 μέρες (θολό γκρι) πως σας φαίνονται οι μετρήσεις Και πως μπορώ να τις βελτιωσω |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εκανες το βασικοτερο.εχεις 0 no2 και no3.αυτο μπορει και να σημαινει οτι δεν εχει στρωσει το φιλτρο σου,η οτι δεν εχει καν ξεκινησει ο κυκλος του αζωτου.κανε και μια μετρηση αμμωνιας.
η θολουρα για bacterial bloom μου ακουγεται,ειχα κιεγω τα ιδια οταν ξεκινησα.κανε μετρηση αμμωνιας και πες τι βρηκες εδω να σε βοηθησουνε οι παλιοτεροι.και βαλε αεραντλια να δουλευει! θα σκασουνε τα ψαρια. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
η υψηλη θερμοκρασια σε συνδιασμο με την υπαρξη αμμωνιας ειναι κακο.οδηγει σε αυξηση της ελευθερης αμμωνιας ΝΗ3 που ειναι αμεσα τοξικη/θανατηφορα για τα ψαρια.
η αεραντλια ειναι η συσκευη που βγαζει τις μπουρμπουληθρες στα ενυδρεια.βαλε μια γιατι οπως τα λες μου φαινεται οτι τη χρειαζονται τα ψαρια. επισης αυτο που χρειαζονται ειναι να στρωθει το ενυδρειο.κανε μετρηση αμμωνιας και πες μας τι βρηκες.εγω θα εβαζα αμεσα αγγελια για μπολι.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση ενος καβουρα... και ενος εξωγιηνου! | karxarini | Μεσογειακό | 6 | 16-12-10 16:56 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Καλησπέρα σε ολη την παρέα(Απορίες ενος αρχαριου) | Decka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 54 | 24-12-09 14:07 |
ασχετος | odin79 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-04-08 14:08 |