|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και φυσικα ταξιδεψε απο τη Ρουμανια σε καλυτερες συνθηκες απο οτι τα ελληνικα απιονισμενα, σε στεγασμενο φορτηγο να μη τα χτυπαει ο ηλιος κλπ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελεις delta66 πες μου αν πρεπει να το χρησιμοποιησω ή να παρω καλυτερο και αν πρεπει να το χρησιμοποιησω, πως να το προετοιμασω.....
σε ευχαριστω!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Γενικότερα αν μπεις στη διαδικασία με τα μπιτόνια, καλύτερα πάρε μια Α/Ο που να ξέρεις τι σου γίνεται. Αυτό πάλι δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά τα απιονισμένα είναι άχρηστα, όμως δεν ξέρεις και την ποιότητά τους ή τι έχουν περάσει μέχρι να φτάσουν στα χέρια σου. Πάντως σίγουρα δεν φτιάχνονται για ενυδρεία αλλά για ατμοσίδερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε να μην το χρησιμοποιησω καλυτερα? Γενικα δεν θελω αντιστροφη οσμωση και το νερο το απιονισμενο το πηρα μονο για να συμπληρωνω οσο εξατμιζεται. Αλλαγες κανω με κανονικο νερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού κάνεις αλλαγές με νερό βρύσης δεν βλέπω τον λόγο να μην συμπληρώνεις με το ίδιο. Πάντα με τη χρήση ανάλογης ποσότητας αντιχλωρίου βέβαια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εγω με το ιδιο νερο εκανα, αλλα διαβασε το παρακατω απο το 122# (ποστ) και θα καταλαβεις.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=53880&page=5 |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, το έχω διαβάσει, απλά το θεωρώ υπερβολή.
Κακό σίγουρα δεν κάνει το νερό απο ΑΟ, όμως επίσης θεωρώ ότι σε ένα ενυδρείο που διατηρείται / συντηρείται με νερό βρύσης, το συμπλήρωμα της εξάτμισης αν γίνει με ΑΟ δεν θα κάνει τη διαφορά. Εξάλλου και όταν κάνεις αλλαγή έχει εξατμιστεί ένα μέρος του νερού που και πάλι με βρύση το ανανεώνεις. Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνω τις γνώσεις μου με αυτές του Σπύρου (έχει "τόνους" περισσότερες γνώσεις), απλά μου φαίνεται υπερβολή. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμενο νερο | pkas | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 07-08-11 23:41 |
απιονισμενο νερο | ilias13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 13-09-10 14:18 |
Απιονισμενο νερο!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-09-09 00:59 |
ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ???? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-08-09 07:02 |
Απιονισμενο νερο | Satriani | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 19 | 10-05-08 13:01 |