|
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξτε εδω.
http://www.youtube.com/watch?v=wqDVz...layer_embedded Και εγω θα ελεγα να μην βαλεις,για τους ιδιους λογους που αναφερει ο φιλος.Ειναι παρα πολυ δυνατα,και γενικα σε ολα τα ενυδρεια εχουν ασυλια,κανουν οτι θελουν.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- σημασια εχει οτι η τανγανικα υπαρχει μεσα στο δωματιο μου..και σ'αυτο βοηθαν αυτα τα διαβολακια ![]() ![]() ![]()
φιλικα παντα Ακης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akoulis : 08-09-11 στις 05:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
τα δικα μου ο πετσοπας με διαβεβαιοσε οτι δεν ξεπερνουν τους 13 ποντους γι'αυτο και τα εβαλα.εχω και την καβαντζα παρ'ολα αυτα οτι ανα πασα στηγμη μπορω να τα'λαξω...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άκη απότι μου φαίνεται δεν δέχεσαι αντίθετες απόψεις απτην δική σου...σε φόρουμ είσαι!
![]() Άκου και τους εμπειρότερους..είναι λίγα τα λίτρα σου για αυτά!Και μην κοιτάς μόνο το τώρα το πως είναι τα ψάρια..θα μεγαλώσουν και δεν θα τα αφήσεις λόγω χώρου να φτάσουν το τελικό τους μέγεθος... Όσο για το οτι σε διαβεβαίωσε ο pet shopας.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σε προλαβαίνουν βρε Άκη
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanganyika | diamanths | Tanganyika | 5 | 07-09-11 21:49 |
Tanganyika | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 20-11-09 19:44 |
Tanganyika vol.2 | bisonas | Tanganyika | 7 | 11-09-08 01:26 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |