|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
που το ξεθαψατε αυτο το ποστ ρε παιδιά?
λοιπον η κατάληξη τελικά δεν ήταν και τοσο καλή ξυπνησα ενα πρωι και βρηκα το ενυδρειο γεματο σακουλάκια τα οποία θολώνουν και το νερο (όργιο λεμε) οπότε το αγγούρι πηγε απο κει που ρθε ![]() ααα και το καρχαρίνι εχασε μια μέρα προσπαθώντας να κάνει 80% αλλαγή νερου! πάντως σαν ζωάκι μαρεσε πάρα πολύ .. έκοβε βόλτες σε όλο το ενυδρείο εε και μαρεσουν κιολας τα περίεργα εμενα ![]() (πριν με κατσαδιάσετε ... νερό απευθείας απο τη θάλασσα το οποίο αφήνω να πάρει ιδια θερμοκρασια με το ενυδρείο - οποτε οι παραμετροι ειναι ιδιοι) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τι ακριβώς εννοείς ..για περέγραψέ το... Αααα παρεπιπτόντως σου χρωστάω και ένα καφέ.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι γιαυτο δε σου μιλάω τοσο καιρο
![]() τον υποσχεθηκες απο περσυ αλλα... τστσ τα σακουλακια ηταν κατι κίτρινα που μοιάζαν με μύξες (μονο που τα σκεφτομαι μου δενεται τοστομάχι κόμπος) απο τι μου ειπε ενας καθηγητής μου μπορεί να ταν και αυγά! παντως πριν τα πετάξω τα έβαλα σε ενα ενυδρειάκι-καραντινα αλλα δεν αγγουράκια να βγαίνουν! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσο αγγούρι? | karxarini | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 12-06-10 12:14 |
Πώς βυθίζεται κομμάτι από αγγούρι?? | stdev | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-09-09 09:25 |