|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχες φωτογραφίες όπως πάντα!
Η αράχνη όμως, είναι όλα τα λεφτά!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nαι, βασικα βρισκεται σε ολη την παλαιαρκτικη ζωνη. Απο Πορτογαλια μεχρι Ιαπωνια.
Ο φωτογραφικος μου εξοπλισμος : http://ravensart.wordpress.com/photo-gallery/ Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτες φωτογραφιες.....
![]() Πιο πολυ απο ολες μου αρεσε η πεταλουδα που σου εβγαλε την πιστη.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οταν δεν ειχα ακομα φωτογραφικη μηχανη ειχα δει 2 φορες στην Σαμο και 1 φορα στον Μαραθωνα τον Αφρικανικο μοναρχη (Danaus chysippus) μια εξαιρετικα σπανια στη χωρα μας αφρικανικη πεταλουδα που εποχιακα μεταναστευει απο την Αφρικη προς την Ν. Ευρωπη. Ευχομαι και ονειρευομαι να την ξαναπετυχω αλλη μια φορα ωστε να την φωτογραφισω ![]() Τα ωραια και δυσκολα...οπως τα λες ! |
|
||||
|
||||
![]()
wow
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Αλέξανδρε! Ομόρφυνες την μέρα μας! Πολύ ωραίες φωτογραφίες!
Μου αποκάλυψες και το όνομα της σκατιάρας αράχνης που στην δική μου τριανταφυλλιά έγιναν ολόλευκη ολόκληρη οικογένεια και τρώνε ήμερες μέλισσες που πάνε να τρυγήσουν. Σκοτώνω σκοτώνω και δεν τελειώνουν!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
ιιιιιιιιιιι.......σκοτωνεις τα μοντελα του Αλεξανδρου????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποπειρα macro...χωρις macro! | Psytrancer | Φωτογραφίες μελών | 0 | 16-07-11 16:42 |
mbuna και εντομα | Μικρος | Malawi | 4 | 21-07-08 09:45 |
εντομα | Κων/νος Μ. | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-11-07 21:58 |
ΕΝΤΟΜΑ(?) ΣΕ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!! | GIWRGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 14-02-05 23:08 |
Αποξηραμενα εντομα για τροφη κατευθειαν απο την φυση. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 27-06-04 04:23 |