|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω που κοιταω την μπαλα τωρα, βλεπω μικρες κατσαρες τριχουλες χιλιοστων επανω, μικρες μικρες. Μηπως μου κανει τιποτα και γεμισω τριχωηδη αλγη?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω το έχεις ντάλα κάτω απο το φώς βάλτο σε ποιο σκοτεινό σημείο και παρατήρησε το,εγω στο μαγαζί έχω κάμποσα μεσα στα γαριδοενυδρεία με λίγο φως και μερικές μερες οταν έχει και πολλές ζέστες δεν ανάβω και καθόλου τα φώτα και τα μπαλάκια είναι σε τέλεια κατάσταση και να σκεφτείς οτι τα έχω εκει μέσα απο τον Μάρτιο,απλώς η ανάπτυξη τους είναι ελάχιστη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φωτογραφιες απο τη σελιδα: Τωρα βεβαια δεν παει να πει οτι επειδη το λεει, αυτο που λες εσυ δεν στεκει, εχεις τις δικες σου και βλεπεις, απλα μιας και το διαβασα, το αναφερω. Την θεωρει και δυσκολο φυτο 3/4 σε δυσκολια. Αν δω τα σκουρα, την βαζω σε σημειο με λιγοτερο φως. Μεχρι στιγμης καλα παει, αν και ελαχιστα εχει αρχισει να μεγαλωνει και να πλαταινει. Ελαχιστα βεβαια ακομα. |
|
||||
|
||||
![]()
2 φωτογραφιες ακομα με μια η μπαλα και να φαινεται καλυτερα.
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Ισως την βαλω καπου πιο σκιερα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 05-09-11 στις 22:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδια αν γινεται,ανεβαζετε τις φωτο στο φορουμ.Μιλαμε αυτο το ιmageshack κανει μια ωρα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τις ειδες τελικα? |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως οχι ολες.Η μπαλα παντως ενταξει μου φαινεται.
|
||||
|
||||
![]()
Για να δουμε...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μιλαμε εχω κερδισει σε αυτο το imageshack ενα σωρο ipod....λεμε για πολυ τυχη !! ολο εχω επιλεγει να κερδισω και κατι -ανοιγουν 2-3 παραθυρα !! ....εχει καταντησει αηδια και κανει και μιση ωρα να κατεβασει την φωτο !! Ανοιξε λογαριασμο στο photobucket...πολυ καλυτερο και γρηγορο. |
|
||||
|
||||
![]()
Το μεγεθος των εικονων μου, δεν μου επιτρεπει να τις ανεβασω στο site πολλες φορες. Οταν μπορω ανεβαζω με το upload του site. Θα κοιταξω και το photobucket.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο photobucket εχει και upload option. Μπορεις να ρυθμισεις να ανεβαζεις τη φωτο και να την κανει αυτοματα 800χ600 ή οτι μεγεθος θελεις ή να την αφηνει οριτζιναλ μεγεθος
|
||||
|
||||
![]()
Nαι και το imageshack το εχει αυτο και εγω την βαζω για 19'' monitor σε μεγεθος. Δεν θυμαμαι την αναλυση που ειναι, ειναι παραπανω απο 800x600 σιγουρα παντως. Παλαιοτερα τις εβαζα με την επιλογη do not resize και ηταν τεραστιες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη και co2 | casperon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 13-11-07 10:40 |
αλγη | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 17-05-07 22:54 |
αλγη?? | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 02-05-07 17:45 |
Aλγη | Θανάσης | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 20-10-06 20:28 |
Αλγη | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-04-06 20:39 |