|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
γενηκα ροταω!
|
||||
|
||||
![]()
Κανει αλλα πρωτον τετοιο παχος μαραμαρου ειναι πανακριβο ,και δευτερον ειναι παρα πολυ βαρυ.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
νομηζω οτι ειναι οτι καλυτερο το μαρμαρο!!αλλα οντος ακριβο για πολυ παχος κ βαρυ!αλλα σκεψου οτι μια φορα θα το στησει
![]() ![]() αν κ εγω θα εκανα καινουρια βαση με κυλοδοκο κ ντυσιμο οπος κ εχω κανει στα ενυδρεια μου!!!
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα καλυτερο,αλλα ξερεις για ποσα κιλα παραπανω μιλαμε.Θα ειναι ποιο βαρυ απο ολο το ενυδρειο μαζι,και δεν μας ειπε ο φιλος τι δαπεδο εχει,γιατι αμ ειναι ξυλινο δεν κανει.
|
||||
|
||||
![]()
ναι ακριβος αν ειναι ξυλο γενηκα δεν κανει για τοσο βαρος!!
|
||||
|
||||
![]()
πλακακι εχω στο δαπεδο παιδια. Λογικα δεν θα εχω προβλημα.
![]() τωρα το μαρμαρο μαλλον το αποκλειω. Το νοβοπαν ομως γιατι το αποκλειουμε. Βασικα και 5 ποντους να σηκωθουμε καλα ειμαστε. Αν το νοβοπαν ειναι 5 ποντους και παω και παρω ενα κομματι 55Χ160 και κατσει το ενυδρειο πανω εκει γιατι θα εχω προβλημα? Θα γλυστρισει με σεισμο? και γιατι να γλυστρισει απο το νοβοπαν και να μην γλυστρισει απο το μαρμαρο? Επισης σκεφτομαι και το ενδεχομενο αντι να παρω τη βαση του ΡΙΟ να μου φτιαξει καποιος μια μεταλλικη στο υψος που θελω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ..ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΤΛ... | bill_mat | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 19 | 10-07-11 12:04 |
θελω βοηθια για να ξεκινησω το ενυδρειο | @ggelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 10-05-10 21:53 |
κομματι κεραμιδι στο ενυδρειο! μπορω???? | menios09 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 15-09-09 15:03 |
Μπορω με guppy να βαλω γαριδες στο ενυδρειο μου? | fotis_k | Γαρίδες | 5 | 05-01-09 14:49 |
νεο ενυδρειο-θελω ιδεες | joys | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 25-10-07 16:25 |