|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί να μήν είναι. Φίλτρο είναι κάθε δοχείο που έχει χώρο για μηχανικό καθαρισμό πρώτα, και μετά βιολογικό (καθαρισμό), και έναν κυκλοφορητή. Το συγκεκριμένο φίλτρο είναι ένα μικρό sump, και με έναν καλό κυκλοφορητή και βιολογικό υλικό θα είναι τέλειο. Άν θεωρείς οτι καταλαμβάνει ζωτικό χώρο σ'ένα ήδη μικρό ενυδρείο, και θέλεις να βάλεις εξωτερικό φίλτρο, αυτό είναι ένα άλλο θέμα, ανεξάρτητο από το άν το συγκεκριμένο φίλτρο είναι αξιόπιστο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ανοιξα το φωτιστικο του να το καθαρισω και τελικα εχει αυτη τη λαμπα των 11w.
http://www.ecat.lighting.philips.com...27936484011_EU Κανει για ενυδρειο? Ακομα βλεπω 4000 kelvin και ξερω οτι για φυτα καλυτερα 6000-7000. Στο ενυδρειο μου εχω 6.500 kelvin. |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα ειναι η λαμπα δεν χρειαζεται να την αλλαξεις. Αν δεις μια ζουγκλα που εχω κατω απο φτηνες λαμπες κιτρινιαρες θα φριξεις. Δεν παιζει μεγαλο ρολο το φασμα για τα φυτα...φως θελουν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καιρο εχουμε να τα πουμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το φως ειναι μια χαρα για ευκολα φυτα. Μην μπλεκεις με λιπασματα, διοξειδια και ισχυρους φωτισμους (εκτος και αν το θελεις ..)
|
|
||||
|
||||
![]()
Απαπαπα....δεν το θελω....
![]() Στο δικο μου με 18w χωρις κανενα λιπασμα, μονο με υποστρωμα seachem flourite red 7 κιλα και 1 κιλο jbl aquabasis η κρυπτοκορινα παει τελεια, η υδροφυλλα πολυσπερμα πολυ καλα αλλα μου καραφλιαζει λιγο πανω η καμπομπα καρολιαννα και δεν ξερω γιατι. Απο χρωμα ηταν τελεια ενω τωρα εχουν κιτρινισει ελαχιστα πανω πανω εκει που καραφλιαζει τα φυλλα της. Αν μπορεις να διακρινεις και στο βιντεο την καμπομπα που εχει καραφλιασει ενα κλοναρακι ας το πουμε....φαινεται και το ποσο καλα τα παει η κρυπτοκορινα.... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=45vTOW-8qIw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άλατα σε ενυδρείο! | ΕΛΒΙΡΑ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 24-01-08 11:30 |
Άλατα σε ενεργό ενυδρείο | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-09-07 20:49 |
Άλατα σε χελωνάκι... | John T | Άλλα ζώα | 8 | 25-01-07 00:07 |
Οδηγιες για φαρμακο κατα του Ick | kokorikos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-02-06 23:21 |
’λατα για Δίσκους | John T | Δίσκοι | 12 | 14-07-05 22:54 |