|
|
||||
|
||||
![]()
απαπα! θα μεινω με το πανεμορφο χαλικακι μου!! και θα βαλω μια ανούμπια θα την δεσω σε εναν μικρο κορμο
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αν πάρεις καλή άμμο ....
η carat είναι εγγύηση αλλά ακριβή και δεν ξέρω αν σε συμφέρει ...
|
||||
|
||||
![]()
το αποφασισα θα βαλω ασπρο χαλικακι αντι για μαυρο που εχω! να σου κανω 1 ερωητηση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε την ερώτηση αν και φεύγω ... αλλά υπάρχουν τόσα παιδιά εδώ να σου απαντήσουν που είναι και πιο έμπειρα στο θέμα των φυτών ...
εγώ με τα φυτά ... δεν ... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω τωρα μαυρο χαλικι! και εχω αρχισει το στρωσιμο του ενυδρειου. αμα το βγαλω ολο και βαλω καινουργιο και συνεχισω το στρωσιμο θα υπαρξει κανενα προβλημα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατασταλαξε στο τι θελεις γιατι η ''βιολογια'' δεν πιανει μονο στο φιλτρο αλλα και σε καθε επιφανεια του ενυδρειου.Στηστο και μετα στρωσε.
|
||||
|
||||
![]()
Το μεγαλύτερο μέρος της βιολογίας βρίσκεται στα υλικά του φίλτρου .... οπότε μικρό το κακό ..
Όσο λιγότερες αλλαγές κάνεις όμως, τόσο το καλύτερο ...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos αμμος | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 15-04-10 02:06 |
αμμος | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-07 16:08 |
Aμμος | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-05-07 17:06 |
αμμος | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-03-07 23:39 |
ΑΜΜΟΣ | HZULL | Malawi | 17 | 21-12-03 15:10 |