|
|
||||
|
||||
![]()
Και τι θα γινει αν το αφησεις σε νερακι?
Αν φοβασαι κανει απολυμανση.
|
||||
|
||||
![]()
πως γινεται;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιαα εγω θα βαλω σιποραξ! σε μπαλακια και θα πιεσω το σφουγγαρακι ωστε να χωρεσουν αφου τα βαλω αυτα κανουν δουλεια η πρεπει να κανω και τιποτα αλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα μου ακουγεται εμενα,αλλα κατσε να πουν και αλλοι...
|
|
||||
|
||||
![]()
για να μη μπερδεψω τον ανθρωπο με αυτο που του ειπα,να εξηγησω κατι.το "μουλιασμα" στο νερο με αντιχλωριο,δεν το ειπα για να απολυμανθουνε τα υλικα,το προτεινα μονο σαν τροπο καθαρισματος πριν τα βαλει στο φιλτρο απτο πλυσιμο που αναφερε οτι ειχε κανει στο παρελθον. και για να ειμαι ειλικρινης το θεμα των ασθενειων στο παρελθον εγω δεν το σκεφτηκα.γιαυτο ειπα να περιμενει να ακουσει και απο αλλους τι θα πουνε.
janickrules, τον delta66 ακουσε οχι εμενα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν σε εκραξε κανεις ρε!!!!!!!!
![]() ![]() ισα-ισα,σε ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες! μια χαρα τα ειπες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ρεσυ προς θεου,αλλα αφου παμε να κανουμε καλο, μην κανουμε κακο στο τελος
![]() τα λεω για να τα ακουω κιεγω μη νομιζεις ![]() αλλα να, βλεπεις? αμα δεν εχεις εμπειρια με κατι και δεν το ξερεις καλα, δεν μπορεις και να το μεταδωσεις σωστα.το θεμα τις ασθενειας εγω δεν το σκεφτηκα,η κιαν το σκεφτηκα δεν το ανεφερα,ακομα κιαν το ηξερα,μου ξεφυγε.και ειναι το βασικοτερο! ![]() γιαυτο χρειαζονται κιαλλες γνωμες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() πως γινεται η απολυμανση ρε παιδια;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ξεπλενεις με δυναμη να φυγουν τα χοντρα απο τους πορους, μετα τα βαζεις σε δοχειο με διαλυμα πρασινης χλωρινης (απλης οχι συμπυκωμενης ή με αρωματικα) και νερου σε αναλογια 5% (1 μερος χλωρινη, 19 νερο)
Τα αφηνεις για αρκετες ωρες, αναδευοντας τα μερικες φορες ενδιαμεσα, και μετα τα ξεπλενεις πολυ καλα μεχρι να μη μυριζουν καθολου χλωριο. Μετα αν θες τα βαζεις για καμια ωρα παλι στο καθαρο ξεπλυμενο δοχειο γεματο με φρεσκο νερο και μπολικο αντιχλωριο, αναδευοντας και παλι μερικες φορες ενδιαμεσα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|