|
|
||||
|
||||
![]()
ωρεα δελτα θα βαλω 1 μονομαχο αρσενικο και 2 θυληκα κατα την γνωμη σου για να ειναι ολα ενταξει πες μου τι πρεπει να κανω τι πρεπει να βαλω και να ερθει οικονομικα!
|
|
||||
|
||||
![]()
1 μονομαχο μονο του!με θυληκο μονο κατα την αναπαραγωγικη περιοδο και παλι πρεπει να βρεις το καταληλο ζευγαρι.πεφτει ξυλο γενικα,και σε 20λιτρο,μεχρι θανατου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη συνεχεια.
Τα λεμε το βραδι. Παω γιατι εχω μετακομιση το χρυσοψαραδικο απο το γραφειο στο σπιτι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα βαλεις εναν μονομαχο αρσενικο και τελος,δεν χωρανε αλλα μεσα γιατι θα πεσει φαπα.Αν θες ψιλοκοκο χαλικι εχω(δωρο),αν θες ξυλο mopani μικρο εχω(δωρο),αν θες java moss στο ξυλο εχω(δωρο),αν θες μινι σιποραξ εχω(δωρο),αν θες φυλλα catappa εχω(δωρο).Αν θες μετρησεις για το νερακι βοηθαω.Αν θες διαρκειας στην 7 βοηθαω επισης....τιποτα αλλο δεν μπορω να κανω.....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω,τον Ολυμπιακο να παρει το πρωταθλημα...............
Χωρις πλακα οτι θελει ο φιλος απο τα παραπανω του τα δινω δωρακι αν ερθει μεχρι τον Αι Γιαννη Βουλιαγμενης του τα φερνω αυριο.
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχααχ!!! ωρεος θα χρειαστω λιγη βοηθειαα.. το φιλτρο μου ειναι μικρο μονο με ενα μαυρο σφουγγαρι που θα βαλω το μινι σιποραξ??????
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα εσυ,φερε και το φιλτρο και θα δεις...
|
||||
|
||||
![]()
θα παω τωρα να παρω μινι σιποραξ και ενα μικρο κορμο!! παω στο ΠΕΤ ΣΗΟΠ
|
|
||||
|
||||
![]()
Eχω σου λεω,οτι εγραψα παραπανω στα κανω δωρο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εισαι ΜΕΓΑΣ. Παράθεση:
Δεν τρεχει τιποτα, μην ανησυχεις. Νομιζαμε πως μενει ανοιχτο μονιμα το καπακι. Ο μονομαχος δεν περιμενει ποτε θα ανοιξει καπακι για να πηδηξει εξω. Απλα εχει παρατηρηθει οτι αν δεν εχει καπακι το ενυδρειο καποια στιγμη ισως πηδηξει γιατι νομισε οτι ειδε καποιο εντομο και θελησε να το φαει ή κατι δεν του αρεσε στο νερο. Ποια σημαδουρα??? ![]() ![]() Για Moss σου ειπε, Ειναι φυτο. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι μορε ξυλο mopani και ενα moss , αν το μοσσ ειναι αληθινο φυτο δεν θελω δεν θα βαλω αληθινο 20 λιτρα ειναι το ενυδρειο! αμα παρω μεγαλο νταξει ! Δημητρη γιατι πρεπει να αλλαξω χαλικι??
|
|
||||
|
||||
![]()
To moss ειναι αυτο...
Το δενεις πανω στο ξυλο και αυτο αναπτυσσεται και το καλυπτει.Οταν φουντωσει και αρχισει να ψηλωνει το κουρευεις οσο θες.Ειναι πολυ ομορφο και ευκολο φυτο και το ψαρι σου θα το εκτιμησει πιο πολυ απο το ψευτικο που δεν του προσφερει απολυτως τιποτα... Δεν ειπα οτι πρεπει να αλλαξεις χαλικι,ειπα οτι αν θες χαλικι να σου δωσω εχω και μαυρο και μπεζ πολυ ψιλοκοκο.
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να βαλω αληθινο φυτο σε 20 λιτρα ενυδρειο ρε συ??? στο πετ σοπ παω και του λεω '' Να ερθω το σαββατο να μου κανεις μια μετρηση και μου λει για τι ψαρι στρωνεις και λεω μονομαχο και μου κανει '' Πας καλα? εγω εδω δεν κανω μετρησεις στα αλλα τροπικα ( τετρα , νεον κλπ) θα κανεις για 1 μονομαχο?? βαζε αυτα που βαζεις και εισαι ενταξει! Τι να πω! στο ΠΕΤ σοπ μου λει δεν χρειαζομαι τιποτα και εδω μου λετε οτι χρειαζομαι πολλα δεν ξερω τι να κανω σοβαρα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλος ενας μονομαχος......... ![]() Υγ.Εχω εναν μονομαχο που τον πληρωσα 120$+40$ μεταφορικα=160$ και κανω μετρησεις. Εχω και εναν αλλον που τον πληρωσα 3,8 ευρω και επισης του κανω μετρησεις...... Ξερεις τι κοινο εχουν??Ειναι ψυχουλες και τα δυο....... Αυτα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλές για στήσιμο ενυδρείου 100x40x40 160 λίτρα | John-g | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 19-07-10 21:38 |
Προτάσεις/Συμβουλές για τον καθαρισμό των τζαμιών του ενυδρείου | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-10-07 23:14 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
συμβουλές για δημιουργία ενυδρείου για μονομάχο | sira | Bettas | 21 | 25-02-07 21:19 |
θερμή παράκληση για συμβουλές περί 'σουλουπώματος' ενυδρείου | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 02-05-03 11:00 |