|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο για το χρυσοψαρο ξεχασε το!!!θες 4-5 φορες μεγαλυτερο ενυδρειο για 2 fantail!!δεν ειναι ευκολο ψαρι,απλα μας ανεχεται!!για τις μετρησεις μην αναστατωνεσαι!κι εμενα μου ειναι δυσκολο,λογω χρηματων!εχω ενα οικογενιακο φιλο που εχει πετσοπ και μου κανει μετρησεις οποτε θελω!βρες ενα φιλο που να εχει!αλλωστε μολις περασουν μερικοι μηνες,οι μετρησεις θα αραιωσουν!delta66 κανω λαθος;διορθωση τωρα!
Υ1:χαλαρωσε και μην τα τρεχεις τα πραγματα!οσο πιο πολλα καταλαβεις πριν βαλεις το ψαρι,τοσο περισσοτερο θα ζησει και θα το χαρεις! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειαζομαι φιλο , θα πηγαινω στο pet shop που πειρα τον μονομαχο και θα μου κανουν εκει , δεν θα αρνηθουν! Το σιποριξ δεν ξερω που θα το βαλω γιατι δεν εχω δει καν που ειναι ο ανθρακας . Κατεληξα στην αποφαση να βαλω μονομαχους 1 αρσενικο 2 Θυληκα για πειτε τι να κανω ακριβως
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλές για στήσιμο ενυδρείου 100x40x40 160 λίτρα | John-g | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 19-07-10 21:38 |
Προτάσεις/Συμβουλές για τον καθαρισμό των τζαμιών του ενυδρείου | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-10-07 23:14 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
συμβουλές για δημιουργία ενυδρείου για μονομάχο | sira | Bettas | 21 | 25-02-07 21:19 |
θερμή παράκληση για συμβουλές περί 'σουλουπώματος' ενυδρείου | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 02-05-03 11:00 |