|
|
||||
|
||||
![]()
Χοντρα, χοντρα θα σου πω.
1) Δεν εχουν προβλημα για 2 και 3 μερες τα ζωντανα. 2) Γι αυτα που θελεις να παρεις ενα 60 λιτρο για αρχη, ειναι μια χαρα. 3) Μην κοιτας απο μαγαζια, δες καλυτερα για DYI (ενυδρειο που τα εφτιαξε καποιος και οχι εργοστασιο) 4) Αμα βαλεις μια αγγελια σιγουρα θα βρεις απ ολα...ειδικα εκει που εισαι... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για ποιο λόγο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι θα το παρεις πιο φτηνα και θα ειναι καλυτερη κατασκευη. Εκτος αν το βρεις απο της αγγελιες εδω ετοιμο πακετο σε καλη τιμη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες και στα καρφουρ για ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Eχε υποψιν σου γενικα οτι τα πραγματα δυσκολευουν σε ενυδρεια μικροτερα των 60 λιτρων (ως προς την διατηρηση της ισορροπιας και καθαροτητας του νερου, αλλα και των διαθεσιμων επιλογων σε ζωντανα).
Για γαριδες ωστοσο ή για ενα μονομαχο, ενα ενυδρειο 20-30 λιτρα μπορει με καποια εμπειρια και προσοχη, να παει καλα. Μπορουν και σε μικροτερο, αλλα θελει μεγαλυτερη εμπειρια και πιο συχνη συντηρηση. Χρειαζεται και αρκετη τεχνη στο aquascaping για να στησεις ομορφα ενα μικρο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
ξεκίνα με caridina japonica και red cherry, βάλε μέσα λίγη moss και με λίγη καλή διάθεση και διάβασμα δεν θα έχεις προβλήματα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-04-10 11:43 |
Πού θα βρώ γαρίδες? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 03-03-09 21:01 |
οι γαρίδες μου | paxh2o | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-05-07 12:51 |
Οι γαρίδες μου βγήκαν από το νανο-ενυδρείο | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 17-04-07 08:24 |