|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι φαγωμένος !!! Τι ψάρια έχεις στο ενυδρείο σου?
Βάζεις καθόλου λιπάσματα? Φιλικά Νίκος |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μου θυμίζουν αυτές οι τρύπες. Μήπως έχεις κανένα πλέκο στο ενυδρείο?
|
|||
|
|||
![]()
Εχω δυο κυριους http://badmanstropicalfish.com/speci...ino_pleco.html αλλα δεν πλησιαζουν ουτε για πλακα τον εχινοδορο. Η καταστροφη τον φυλων γινετε σε σταδια και οχι απο την μια μερα στην αλλη να λοιπουν κοματια απο τα φυλλα! Το ειπα και στο πρωτο post: Αδυνατιζουν τα φυλλα και σιγα σιγα ανοιγουν τρυπες. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι θεμα λυπανσης αλλα δεν ξερω ποιο στοιχειο λυπει απο το νερο. Για την ωρα χρησιμοπειω το tetra planda min
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα αυτο που βλέπω είναι απο τους πλεκο. Αν παρατηρήσεις ειναι φαγώματα σε σειρά.. Και οι κύριοι αυτοί τρεφονται συνήθως το βράδυ. Πχ δες εδώ για ελειψη καλίου http://www.litepc.com/grubs/aquarium/6ft/IMG_0991.jpg Τα άλλα φυτα παρουσιάζουν κάτι ? |
|
|||
|
|||
![]()
Οι πλεκοστομοι την κανουν την δουλεια σιγουρα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω, παω πασο. Για να το λετε εσεις κατι θα ξερετε παραπανω. Θα αναγκαστω να τους αποχωριστω τους κυριους.. Οσο για τα αλλα φυτα εχω παρατηρισει το ιδιο σε δυο τρια φυλα απο ανουμπιες αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο. Αν δεν κανω λαθος οι πλεκο τρωνε απο το τζαμι την αλγη(και τους εχινοδορους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πλεκο ειναι,επαθα ακριβως το ιδιο....αλλα τους κρατησα,ομως εβγαλα το φυτο η οτι εμεινε απο αυτο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαγνωση σε εχινοδορους... | kgf12345 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-08-11 22:37 |
αρρωστο labidos!!διαγνωση | gramm.n | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 08-01-10 12:22 |
ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ? | theodosis_f | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 03-10-09 22:56 |
Παρατηρηση και σωστη διαγνωση... | Nisam | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 18-09-09 12:18 |
διαγνωση ασθενιας | xrele24 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-11-08 00:06 |