|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη που σε λένε Ηλία, έκανα κάποιες σημαντικές διορθώσεις στο αρχικό σου σχέδιο, αλλά αφορά σοβαρές παραλείψεις που έκανες στην διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου.
Με ευχαριστείς αργότερα σε είδος. |
|
||||
|
||||
![]()
Η παρέμβασή σου, απόλυτα σωστή...
![]() ![]() Δεν είναι αστείο, εντάξετε κι άλλες ασχολίες εκεί κοντά, ώστε τα ίδια τα ψάρια να σας βλέπουν τακτικότατα. Αυτό βοηθάει (εκτός από το γεμάτο μας στομαχάκι μετά από μια υπέροχη μπριζόλα) και στο φιλικό χαρακτήρα των ψαριών προς εμάς...Εξοικιώνονται μαζί μας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λες να επεσε ξερος απο το πολυ φαι?
![]() ![]() Το μαχαιρι και το πιρουνι τι τα κραταει ακομα? χαχαχα!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα και νεκρός τρώω !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου ρε Χαλβά !!! Μην ανησυχείς εχω προνοήσει με την ψησταρια. (εξαλλου απο αυτην ξεκινησε και ο σχεδιασμος....)
Βασίλη στο εδαφος εχω πετρα ( να σκεφτεις οτι θα φερω σφυρα για να σκαψω ....) οποτε δεν εχω προβλημα με καθιζησεις κτλ. Το παχους του μπετου δεν ειναι προβλημα. Πολυ ενδιαφερον αυτο με το bottom drain. Δεν το ειχα παρει καθολου υποψιν μου. Θα διαβασω μερικα πραγματα και θα δω τι θα κανω..... Για το θεμα του σκιμερ επισης δεν ειχα σκοπο να κανω τιποτα....Ελεγα οτι με μια αποχη μια στο τοσο το χειμωνα θα εκανα δουλεια.... Εξαλλου το χειμωνα δεν μπορει και κανεις να κατσει εξω..... Η δαμασκηνια ειναι αυτη με το κοκκινο/σκουρο φυλλωμα πραγματι.... Δεν μου εχει μεινει χρονος να παω στο πετ σοπ για να δω το φιλτρο (αν και μαλλον τελικα με βλεπω για diy....) To Σ/Κ που θα εχω περισσοτερο χρονο θα το ψαξω καλυτερα. Τώρα παω να βάλω μπρος την ψησταρια γιατι πεινασα.... ΥΓ θα σας βαλω και μερικες φωτογραφιες του χωρου για να μου πειτε την γνωμη σας μολις γυρισω στο σπιτι..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Δεν μου εχει μεινει χρονος να παω στο πετ σοπ για να δω το φιλτρο (αν και μαλλον τελικα με βλεπω για diy....) To Σ/Κ που θα εχω περισσοτερο χρονο θα το ψαξω καλυτερα. ¶ντε...και ο Χαλβάς περιμένει από χθες... ![]() Παράθεση:
Miχάλη, πριν ξεκινήσεις σου ζητούσα να σκεφτείς τη συμβουλή μου. Είχα λίμνες, είδα πολλές άλλες, έχω τώρα λίμνη με τον συνδυασμό των δύο (air bottom drain & surface skimmer) οπότε σου συστήνω τη χρήση των δύο. Ειλικρινά, θα σε καλύψουν σε πολλά θέματα μέριμνας και θα σου ελευθερώσουν χρόνο για να απολαμβάνεις περισσότερο τη λίμνη σου. Μέριμνες, θα δεις, θα υπάρξουν πολλές τώρα που ξεκίνησες, οπότε θα χρειάζεσαι το χρόνο. Θέλω να σε προλάβω, επειδή προσθήκη αργότερα δεν μπορεί να γίνει, εκτός από τη χρήση κινητού εξοπλισμού.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πληροφοριες! | stavaigi | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 26-10-10 10:15 |
πληροφοριες για co2 | Psytrancer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-02-09 03:04 |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | CHRIS4204 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-10-08 10:50 |
Πληροφοριες για D.I.Y CO2 | Θεοδωρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 18-07-07 21:34 |
Πληροφοριες | maiktr | Ζωοτόκα | 5 | 03-11-05 12:57 |