|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Φίλος συνχομπιστας μου τα έδωσε διότι δεν μπορούσε να τα φιλοξενήσει πια. Αγορασμένα από pet-shop.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να φανταστώ οτι ειναι για θαλλασινο ενυδρειο ετσι???
|
|
||||
|
||||
![]()
ο κολητος μου εχειαυτο το ηδος στα 500λιτρα
![]() ![]() ![]() ο αρσενηκος προπαντος ειναι ωραιος!!!τα βρηκα εγω εντελος τυχαια κ πηρα 4 ψαρια γιατη καταλαβα οτι σπανηζουν!!! απο γεννες παρα πολλες!!
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο είναι για ενυδρείο γλυκού νερού με κιχλίδες Malawi. Θέλει υποχρεωτικά υψηλή σκληρότητα το νερό καθώς και ειδική διαμόρφωση το ενυδρείο
Χαίρομαι που βλέπω και αλλούς να το διατηρούν. Διαβάζοντας και σε ξένα forum είχα μία ανησυχία ότι οι εκτροφείς έχουν σταματήσει να το έχουν στις λίστες και θα εξαφανιζόταν σιγα σιγά από τα ενυδρεία μας... ΑΛλά όπως λες η αναπαραγωγή τους είναι σχετικά εύκολη οπότε σιγουρα θα διατηρηθεί στους χομπίστες. Ο αρσενικός είναι όλα τα λεφτά πραγματικά. Και το γαλάζιο στην ράχη του και το κεφάλι του είναι πραγματικά σπάνια απόχρωση |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Altolamprologus sp."Compressiceps shell" και μερικά ακόμη μωρά | Κλεόβουλος | Tanganyika | 40 | 08-10-11 16:08 |
Pseudotropheus sp. "Acei" (Ngara) | Apollwnas | Malawi | 3 | 01-05-11 11:16 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Geophagus altifrons "Rio Tapajos" γέννα | ChristosΒ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 27-05-09 14:16 |