|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα παρέλαβα το φίλτρο αντλία αεραντλία UV και πριν μέρες τις σωλήνες 16 bar Και τις βάνες , μένον ακόμα κάτι ψιλά που περιμένω
( μουφες Τ και συστολές ) και πιστεύω έχω τελειώσει με τα χοντρά για τις πρώτες αγορές, μένει το τελικό σκάψιμο και το μπετό, έχω ακόμα αρκετή δουλειά αλλά βλέποντας τα υλικά γίνομαι ανυπόμονος να τελειώσω πιο γρήγορα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Δυστυχώς μας εγκατέλειψε κι άλλος... | melli | Bettas | 7 | 21-01-08 23:05 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |