|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να καταλάβεις, λεει ποσοι ωρα κρατάνε για PC. Αλλα για τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε στα ενυδρεια, κρατάνε πολυ περισσότερο. ![]() Πιστευω να καταλαβες καπως. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505702 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα ειδες οτι εχει καταναλωση πανω απο 100 βατ ανα ωρα...δλδ θα σου ερχετε το ρευμα αισθητά περισσοτερο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι απαραίτητο, απλα βρες τα 3 πιο φτηνα και ρωτα τον πωλητη να σου πει χρονους. Δεν αξηζει να παρεις κατι ακριβω και καλο για τοσες λιγες απαιτήσεις...
------------------------- Δεν θυμάμαι...γιατι? ΥΓ. Τα UPS δουλευουν και σαν σταθεροποιητές τάσης...πααααρα πολυ σημαντικό πραγμα.
----------------------------------------------------------------------------------------- Να είχα και μια λιμνούλα... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lans : 12-07-11 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι υπαρχουν διαφορα ειδη και με διαφορετικες λειτουργιες.
πχ καποια οταν επιστρεψει το ρευμα δεν γυριζουν σε κανονικη λειτουργια και αν γινει οταν λειπουμε θα αδειασει η μπαταρια και θα μεινει χωρις ρευμα το φιλτρο κλπ Εχεις δοκιμασει εικονικη διακοπη να δεις ποσο θα κρατησει σε λειτουργια το ενυδρειο και τι θα γινει μετα? Τι εξοπλισμο εχεις πανω στο ups?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτα ειναι τα ειδη, αυτο που λες αν πεσει το ρευμα και κλειση το UPS και μετα ξανα ερθει το ρευμα δεν ερχετε σε κανονικη λειτουργια το UPS...δεν το εχω ξανα δει ή ακουσει. Μηπως μηλας για πολυ παλια UPS, γιατι εγω οσα εχω στην δουλεια μου (IT Department ή Μηχανογραφηση) και σε εμενα δεν μου εχει συμβει ποτε αυτο. Εχω κανει εικονικο, αλλα πολυ παλια και τωρα εχωαλλαξει και συστηματα. Αλλα με της προσφατες διακοπες δεν ειχα προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις UPS στο ενυδρειο? και ποια τα χαρακτηριστικα του?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διακοπη ρευματος | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 28-01-11 00:58 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | pavlos t | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 11-01-10 12:52 |
Διακοπη ρευματος | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-11-08 08:34 |
Διακοπη ρευματος | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 23-06-08 18:45 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!! | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 13:46 |