|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!!!
Το DI της Α/Ο το θελουμε απαραιτητα??? Ειμαι ετοιμος !!! Μονο Skimmer δεν βρησκω απο αγγελια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες το απόλυτο, ναι.
Εγώ χρησιμοποιώ DI που αλλάζει χρώμα όταν εξαντλείται και έτσι δεν χρειάζεται να μετράω με TDS την έξοδο της RO. Υ.Γ. ¶μα σε ενδιαφέρει το Deltec MCE 600, έχω βάλει αγγελία πριν κανά μήνα και ισχύει ακόμα.
|
|||
|
|||
![]()
Αλατι τι προτεινεται παιδες?
Ελεγα για Tropic Marin Pro Reef αλλα λενε δημιουργε αλγες... Ισχυει??? |
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ πάνω απο 5 χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με άλγες, νομίζω είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά απο πλευράς τιμών στο νερό και ταχύτητας στη διάλυση
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια!
Φιλε Madfdg σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου και πιστευω πως γενικα υπαρχει μεγαλη παραπληροφορηση. Εβαλα χτες την οσμωση και δουλεψε... Εβγαλα 60 λιτρα νερου καθαρου για αρχη και με το ακαθαρτο ποτισα το παρτερι!!! Ecology λεμε ![]() Αλατι λεω να παρω Tropic Marin Reef για αρχη. Το weekend θα ξεκινησω οποτε θα ανεβασω foto Τον αραγονιτη αμα ειναι ψοφιος μπορω να τον στρωσω στο ενυδρειο χωρις νερο και μετα να το γεμισω μεχρι τη μεση??? ------------------------- Παιδια και κατι ακομα... Οταν βαλω το βραχο θα μπορουσα να ριξω και λιγες σταγονες καθαρης αμμονιας να ξεκινησει ο κυκλοσ εκτος απο τουσ οργανισμουσ που θα τεζαρουν απο το βραχο?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgez : 15-07-11 στις 09:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλησπερα!
Γεμισα το ενυδρειο λιγο πιο πανω απο τη μεση με νερο οσμωσης, συνδεδα κυκλοφορητες και εριξα αλατι της tropic marin pro reef. Το νερο ειναι θολο εδω κ 3 μερες..πρεπει να κανω κατι; |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε ,ποσο αλατι εριξες;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεφτομαι για Betta ... 30L | goazila | Bettas | 3 | 02-09-10 18:43 |
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ NANO REEF | asteris_veroia | Nano Reef | 10 | 25-01-10 00:23 |
σκεφτομαι μονο ενυδρεια.... | calmen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 24-09-07 13:46 |
σκεφτομαι για χαμστερακια για το μελλον... | μελινακι | ¶λλα ζώα | 3 | 23-09-07 10:37 |
σκεφτομαι..... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 21-12-06 10:21 |