|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να τα δωσεις σε συνχομπιστα.
Τοσο απλο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε οπως ειπε κι ο discus_fan, αντε πιαστα!!!λες και στον συνχομπιστα δεν θα μπουν σε "τριτο" ενυδρειο!τελος παντων οτι θελετε καντε!ουτως η αλλως ειμαι της αποψης ο καθενας κανει οτι θελει,απλα ειπα να το αναφερω,γιατι τωρα βγαλε απο δω βαλε απο κει ειναι λιγο καπως, πως να το κανουμε!!!κι οχι τοσο για τα ψαρια, αλλα στο τελος εκει που θα καταληξουν μετα απο τοση ταλαιπωρια, θα τα χασει κιολας και δεν θα ξερει το γιατι!!!
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου τα ζευγαρια δεν σχηματιζονται μεσα σε μια μερα.Θελουν εβδομαδες ή μηνες.Τοσο κακο ειναι δηλαδη να βαλει καποιος 4 ή 6 ψαρακια σε ενα ενυδρειο κ μετα απο μερικους μηνες,αφου σχηματιστει ζευγαρι,να δωσει τα υπολοιπα?
Ταλαιπωρια θα ειναι για τα ψαρακια να μην ζουν στις σωστες συνθηκες κ οχι τοσο να αλλαξουν ενυδρειο. ![]() Τωρα αν αυτος που τα εχει τα δωσει σε "λαθος" ατομο,αυτο ειναι αλλη ιστορια. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να εχετε δικιο κιολας αλλα και εγω δεν ειμαι της αποψης να τα παιρνεις μετα να τα κυνηγας να τα πιασεις μετα να τα δωσεις σε καποιον αλλο με αλλες παραμετρους νερου και μετα ο ιδιος κυκλος ειναι πολυ στρεσσογονο για τα ψαρια και πιστευω στα μισα θα πεθανουν..επισης δεν ειναι και πολυ φθηνα ψαρακια εγω που ειχα παει να δω σε ενα πετ σοπ τα ειχε 16 ευρω το ενα οποτε ειναι μονοδρομος να παρεις ενα ζευγαρακι απο το πετ σοπ και τελος ! αυτη ειναι η αποψη μου στο θεμα !
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλος ενας λογος!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Πανε και αλλου. Τα ειδα νομιζω 2.5 και ηταν πολυ καλα ψαρια μαλιστα.
|
||||
|
||||
![]()
σοβαρα ? σε πετ σιτυ? η αλλου?στο πετ σιτυ παντως 16 ευρω το ειχαν με εκπτωση 20% αλλα απο χρωματα ηταν απιστευτα ενω αλλου δεν εβλεπα καλα χρωματα..
|
||||
|
||||
![]()
16 ευρω???
![]() Ακομα κ στην Πατρα το ακριβοτερο που τα εχω βρει ειναι 10 ευρω. Συνηθως κανουν 5-6 ευρω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Το φυσιολογικο ειναι απο την ταλαιπωρια να μην εχουν χρωματα. Αυτα που εχουν περιεργως φουλ χρωμα ειναι γιατι ειναι και φουλ ορμονες. ![]() Και οποιος ξερει τι κανουν οι ορμονες δεν θα επρεπε να χαιρεται οταν επιλεγει ενα τετοιο ψαρι.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με την άποψη του beat89. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει βέβαια και τα μειονεκτήματα της. Θα αναγκαστείς να πάρεις περισσότερα ψαράκια από αυτά που χρειάζεσαι, άρα αυξημένο κόστος. Πολύ πιθανό να μη βρεις εύκολα να δώσεις αυτά που περισσεύουν σε χομπίστα και να αναγκαστείς να τα δώσεις σε πετ σοπ τζάμπα. Σε μικρά ενυδρεία είναι δύσκολη και θέλει αρκετή προσοχή η συνύπαρξη πολλών κιχλίδων. Το ξεστήσιμο ενός ενυδρείου για εμένα δεν αποτελεί μειονέκτημα. Απλά αναγκαίο κακό. Αν κάποιος θέλει να πετύχει ζευγάρι σε κάποιο είδος, σημαίνει πως έχει σαν προτεραιότητα την αναπαραγωγή. Άρα το aquascape περνά σε δεύτερη μοίρα (κατά την γνώμη μου).
Φυσικά το μεγαλύτερο συν αυτής τις μεθόδου είναι πως θα βγει σχεδόν σίγουρα κάποιο ζευγάρι. Αν αγοράσουμε από ένα μαγαζί δύο ψάρια διαφορετικού φύλου, τότε σίγουρα θα έχουμε ένα αρσενικό και ένα θηλυκό αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα έχουμε και ζευγάρι. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το είδος του ψαριού. Κάποια σχηματίζουν πιο εύκολα ζευγάρι και κάποια πιο δύσκολα. Μπορεί μάλιστα να υπάρχουν και απώλειες αν το ζευγάρι δε τα βρει...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Να θυμίσω μερικά πράγματα που ΙΣΩΣ βοηθήσουν ....
1. Τα ραμιρέζι ... είναι κιχλίδες με ότι αυτό συνεπάγεται ... δηλαδή μπορούν ακόμα και να σκοτώσουν. 2. Ακόμα και στις προθήκες των καταστημάτων κάποιος με σχετική εμπειρία, μπορεί να διακρίνει 2 ψάρια που πιθανώς θα τα πήγαιναν καλά. 3. Εκτός από ευαίσθητα .... είναι και μικρής διάρκειας ζωής. 4. Όταν κυνηγάς μέσα σε ενυδρείο ψάρια ... όσο καλά και να το κάνεις θα τα στρεσάρεις ΟΛΑ. 5. Σε 80 λίτρα ..... τοποθετώντας 5-6 ψάρια .... πας γυρεύοντας για θανάτους.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κιχλιδοενυδρείο (My Fishes) | cichlidakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 20-03-08 18:08 |
kribs και dither fishes | Πάνος | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 10 | 19-02-08 02:40 |
Sound-Producing Fishes | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 03-03-04 02:01 |
number of fishes | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:27 |