|
|
||||
|
||||
![]()
Χρειάζεται αλλαγή νερού κάθε εβδομάδα; Γιατί κατάλαβα ότι με καλό εξοπλισμό μπορεί να κάνεις την αλλαγή και κάθε μήνα ή και ακόμη περισσότερο!! (μπας και γλιτώσουμε την οσμόση)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου σκεφτεσαι να επένδυσεις ενα σωρο λεφτα και σκεφτεσαι τα 80 που εχει η οσμωση και το αλατι που θα ξοδευεις; Αλλαγες νερου εβδομαδιαιες αν τις κανεις ανα μηνα το μονο που θα δεις ειναι ποση αντοχη εχει το καθε ζωντανο πριν πεθανει
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
1) Ρεφρακτόμετρο
2) Τεστ 3) Όσμωση είναι τρια από τα πολύ βασικά στοιχεία.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Την Α/Ο θα την παρεις ετσι και αλλιως , καπια στιγμη θα κανεις και αλλαγη νερου η θα συμπληρωσεις νερο στο ενυδρειο αν εχει εξατμιστει. Το παν ειναι ποσο καλο σκιμερ εχεις ωστε να σου κρατα τα ΝΟ3 παντα στο 0 , τοτε δεν θες αλλαγη νερου. Εγω εχω να αλλαξω νερο εδω και 3 μηνες , και τα ΝΟ3 ειναι παντα 0 γιατι εχω σκιμερ για 1000 λιτρα σε 210 λιτρα. Προσεξε λιπον και μην τσιγκουνευτεις τον εξοπλισμο που θα παρεις , την διαφορα θα την δεις μετα .... γιατι αν βαζεις ας πουμε νερο βρυσης , παρεις σκιμερ φτηνιαρικο που δεν σου κανει δουλεια κ .α . θα δεις τα προβληματα αργοτερα (πχ ισως και απωλειες ψαριων) και θα ψαχνεσαι !!
|
||||
|
||||
![]()
Οι αλλαγές νερού δεν προσφέρουν μόνο μείωση του ΝΟ3....
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη βρε παιδια γιατι μπερδευτικα..ακουω πολλα μηχανητματα για το θαλασσινο και μετα ακουω οτι πολλα δεν χρειαζονται κτλ. μπορειτε να μου πειτε τα παντα που χρειαζομαι απο αυτο το σαιτ http://www.aquaristic.net ?? σε εξοπλισμο- τεχνολογια (οχι τα φαρμακα τροφη αλατια κτλ..) please!!
|
![]() |
Tags |
θαλασσινό, τι χρειαζομαι, ενυδρειο, ερευνα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελω να αγορασω co2 optimat tetra | gemen | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 16-11-10 05:54 |
Τι χρειαζετε | Red crystal | Bettas | 24 | 09-07-09 07:02 |
ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ!!! | Nikos! | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 08-12-08 08:23 |
θελω βοηθεια για θαλασσινο | liloyka | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-11-08 02:19 |
ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ!!! | Nikos! | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 08-09-08 12:38 |