|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου καλημερα .
Ειχα παρομιο προβλημα με ψηγειο και μαλιστα ΕΚΤΟΣ εγγυησεις και η εταιρια μου εκανε εκπτωση 70% στην αντικατασταση του μονο και μονο για το ονοματης . Ρωτα την ξαδερφη σου νομιζω οτι το εξωδικο μπορεις να το στηλεις και με email και ετσι γλυτωνεις το 50ευρω του δικαστικου κλητηρα .Παντος μην τους αφηνεις με τιποτα . Στο εξωδικο βαλε μεσα πατωματα , τοιχους , ηλεκρικες συσκευες , ψηχικες οδυνες , ψαρια κλπ ξερουν οι δηκηγοροι . Στηλε email στον κατασκευαστη και τονισετου οτι ο εδω αντιπροσωπος χαλαει το ονοματου με αυτα που κανει και οτι εσυ θα ενυμερωσεις ολα τα ενυδρειακα forum για το τι γυνετε με την συνγκεκρημενη εταιρια ωστε να μην την πατησει αλλος συνχομπιστας . Μαζι στηλτου και το εξωδικο να ξερει οτι δεν πεζεις . Σου ευχομαι καλο ξεμπερεμα . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα αναθεωρήσουν και το κατάστημα και ο εισαγωγέας μόλις λάβουν το εξώδικο. Θα πάρουν τηλ και θα παρακαλέσουν να το λύσετε εξωδικαστικά λόγω του ότι έχουν άδικο και ο νόμος είναι με το μέρος σου. Απλά φρόντισε να μην το καθυστερήσεις πολύ. |
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι δευτερα θα το κανω το εξωδικο μηπως θορυβηθουν και για να δειχνει μια ημερομηνια πριν τις 20ιουλιου που τελειωνει και η 2χρονη εγγυηση..παιδια μηπως γνωριζει κανεις αν λεει πουθενα αυτο ταρθρο οτι δε συμπεριλαμβανονται στην εγγυηση αντικειμενα που εχουνε σχεση με γυαλια,η αντικειμενα προερχομενα απο χωρες οπως η κινα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην ανησυχείς θα σου αλλάξουν το ενυδρείο και θα πουν κι ένα τραγούδι. Μην υποχωρήσεις σε συμβιβαστικές λύσεις τύπου "έκπτωση 10%". Ν' απαιτήσεις ολοκληρωτική αλλαγή του χαλασμένου με καινούριο. |
|
||||
|
||||
![]()
Από περιέργεια, κάλεσα τη γραμμή καταναλωτή (1520) και ρώτησα. Μου είπαν ότι όλα τα προϊόντα που πουλάνε τα καταστήματα οφείλουν να έχουν κάποια εγγύηση. Το κανονικό είναι 2 χρόνια. Μερικοί δίνουν λιγότερο (π.χ. 1 χρόνο) και μπορεί ο καταναλωτής να διεκδικήσει αστικά το υπόλοιπο.
Η κυρία με την οποία μίλησα δεν είχε υπόψη της οποιαδήποτε εξαίρεση λόγω γυαλιού ή εισαγωγής από Κίνα κλπ. Σίγουρα πάντως αν έχεις πρόσβαση σε νομική συμβουλή ο/η δικηγόρος θα ξέρει καλύτερα, αλλά μου φαίνεται παράξενο να εξαρτάται η εγγύηση από τη χώρα προέλευσης... |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εξαρταται.τα τζιμανια τα δικα μας εδω τοχουν βγαλει αυτο τα παραμυθι γιατι δε βρισκεται κανεις να τους κοψει τον κ..λο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προχώρα. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα κα ιπαλι σε ολους...σημερα θα παρω τη ξαδερφη μου που οπως σας ειπα ειναι δικηγορος και θα ξεκινησω τις διαδικασιες..για να σας ρωτησω κατι..ειναι καλυτερα πρωτα να κανω καταγγελια μεσω του ινκα?
υγ απο προχτες περιμενω φαξ απο τον αντιπροσωπο για να μου στειλει το αρθρο που λεει οτι απο το νομο εξαιρειται οτι εχει να κανει με γυαλια.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΙΔΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ | kostastsod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 06-04-11 08:39 |
ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ | kostastsod | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 04-04-11 10:02 |
Παιδες εχω ξενερωσει..Σκευτομαι να κλεισω το ενυδρειο μου | Savou | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-12-10 00:02 |
Βανάκι EHEIM 2213 ραγισμένο. | ispyii | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-10 01:38 |
Παιδες μια ερωτηση. | Avaya | Παραλία - Beach Bar | 3 | 22-04-08 10:18 |