|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το διαβασει πουθενα αλλου αυτο το γνωρισμα αναμεσα σε acuta και fontinalis.
Αυτο που διαβασα δεν μου φανηκε αξιοπιστο αφου δεν αναφερει την πηγη του και ετσι οπως γραφεται δεν αποπνεει σιγουρια. Το γνωρισμα που ξερω ειναι το μεγεθος. Τα acuta γινονται λιγο μεγαλυτερα (-1.3cm τα fontinalis, -2.0cm τα acuta). Οπως και να εχει, εχουν ιδια συμπεριφορα, και αυτο σε νοιαζει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γουστα εινα αυτα.
![]() Εμενα δεν μου αρεσουν καθολου τα physa. Ειναι σαν μαυρες κουτσουλιες που τρεχουν στο τζαμι και κανουν και αυτες τις σπαστικες κινησεις το ενα πανω στο αλλο (παιζουν ξυλο για το φαι?) Tα αλλα ειναι ηρεμα, δεν κινουνται πολυ, ανοιχτοχρωμα, αλλα οταν μαζευονται κατω απο το φιλτρο μιλιουνια ειναι σαν να επεσε ακριδα. Αμα αισθανθεις το ιδιο καμια φορα τα ξαναλεμε για το πως θα ξεμπερδεψεις. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν ξερω, δεν εχω εμπειρια απο σαλιγκαρια (και γενικα δηλαδη δεν εχω εμπειρια ![]() Oντως, εχω δει και εγω και σημερα κιολας το ενα πανω στο αλλο και αναρωτηθηκα, τι κανουνε...? ------------------------- EDIT: Σε αυτο το ποστ ( http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...04&postcount=1 ), βλεπω πως τα physa τρωνε αλγη οπως λεμε αλλα αν υπαρχει ελειψη αυτης τοτε μπορει να φανε και τα φυτα. Μηπως να εβγαζα και τα αλλα αυγα τους που εχω δει ωστε να ειναι λιγοτερα και να αρκουνται στην τροφη που υπαρχει για αυτα στο ενυδρειο και να μην ''επιτεθουν'' στα φυτα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 07-07-11 στις 03:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα να μενει καθε φορα θα βγαινουν κι αλλα (αφου ειναι ερμαφροδιτο). Εγω παντως δεν καταφερα με τιποτα να τα εξαφανισω βγαζωντας οτι εβλεπα απο σαλιγκαρια και αυγα. Μετα απο μερικες μερες τσουπ να κι αλλα. Το να φτασει να σου φαει φυτα πολυυυυυ δυσκολο το βλεπω. Πιστευω οτι πρεπει να το παρατησεις το ενυδρειο και να μην ταισεις ξανα για να μπορεσει να συμβει.
|
||||
|
||||
![]()
Kαταλαβα. Οποτε βλεπουμε στην πορεια. Παω να βγαλω και τα αλλα αυγα...
![]() ------------------------- Aκομα ενα βιντεακι σημερινο, να δειτε τα ψαρακια. Τα 2 ψαρακια στην αρχη, τι ειναι αυτες η περιστροφες που κανουν μεταξυ τους? Εχω την εντυπωση πως αυτος ειναι ενας τσακωμος για περιοχη και κυριαρχια. Ελπιζω να μην ειναι καμια συμπεριφορα για ζευγαρωμα...την ιδια συμπεριφορα, εχουν λιγο αργοτερα στο βιντεο, 2 πιο μικρα ψαρακια απο τα πρωτα. -> 720p για καλυτερη ποιοτητα στο youtube. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=juegJPnSCmA Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 07-07-11 στις 16:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε τα κ@λοψαρα, ξυλο επαιζαν
Ωραιο ενυδρειο, καθαρο νερο, χωρις αλγες.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
μονομαχος με zebra danio | poppy | Bettas | 7 | 29-08-10 11:22 |
¶ρρωστο Zebra Danio | gmanes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-05-09 11:34 |
glofish?zebra danio | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-08-07 13:43 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |