|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεμισε ενα κουβα με νερο και βαλε 5% χλωρινη πρασινη (για καθε λιτρο νερου 50ml χλωρινη)
Βουτα τα φυτα για 5 λεπτα και βγαλτα και ξεπλυνετα πολυ καλα μεχρι να μη μυριζει καθολου χλωρινη. Αν θες συμπληρωματικα και για σιγουρια, ξεπλυνε το κουβα καλα, γεμισε τον φρεσκο νερο, ριξε και αντιχλωριο και ασε τα φυτα μεσα για καμια ωρα. Μετα βαλτα στη θεση τους. Δεν χρειαζεται να τα καθαρισεις απαραιτητα μηχανικα αν δεν εχουν καθαρισει απο την αλγη πριν τα επιστρεψεις στο ενυδρειο. Εχει ηδη καει και θα εξαφανιστει σε μερικες μερες απο μονη της πανω απο τα φυτα. Αν παλι τα θες καθαρα αμεσα, μπορεις να τα τριψεις με καμια παλια οδοντοβουρτσα οσο ειναι στο κουβα με το διαλυμα χλωρινης .... και βλεπουμε .
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστω..το παιδι ομως μου λεει για κανενα λογο μην το κανω αυτο με την χλωρινη..εγω τελικα να ακουσω εσενα? αν και σε αμπιστευομαι αρκετα σε διαφορα θεματα..φοβαμαι και λιγο μην μεινουν υπολυμματα χλωρινης και πεθανουν τα ψαρια..ειναι αρκετα πηχτη η χλωρινη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που προτεινα εχει πετυχει σε μενα, οποτε το εκανα σε σκληρα φυτα οπως η ανουμπια και η φτερη.
Απο εκει και μετα κανε οτι νομιζεις. Η χλωρινη αν ειναι πηχτή? Το εννοεις? Απλη πρασινη χλωρινη ειπα. Σαν νερο ειναι σε ρευστοτητα. Και θελει 5%. Το υπολοιπο 95%, νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Παντως και εγω που ειχα θεμα με BlackBeardAlgae σε anubia εκανα αυτο με την χλωρινη και υσηχασα απλα θελει πολυ καλο ξεβγαλμα εγω την αφησα και λιγο σε νερο με αντιχλωριο μετα και ολα οκ εχουν περασει περιπου 2 μηνες απο τοτε και ολα οκ ουτε γαριδα δε πειραχτηκε αλλη λυση νομιζω ειναι να κλεισεις το φιλτρο και να ριξεις πανω στα φυλα με μια συριγγα excel αν το σηκωνουν τα ψαρια στο ενυδρειο σου σαφως πιο αργη λυση αν ειναι BBA
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγες και O2 | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 12-10-09 14:32 |
αλγες | andreas213 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 08-10-09 18:37 |
Αλγες | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 15-10-08 16:50 |
αλγες | Κων/νος Μ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-02-08 11:33 |
Αλγες | Nrgman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 03-07-06 20:47 |