|
|
||||
|
||||
![]()
ok...
Την κυριακή που θα κάνω αλλαγή θα αλλάξω 20% νερού και λίγο πιο ζεστό... το ph στο μεγάλο ενυδρείο είναι στο 8,8 και στο μικρο που μέτρησα στο 8. υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό? |
|
||||
|
||||
![]()
να την αφήσεις ήσυχη
![]() Γιατί αυτό Πάνο ? Αν δεν είδες ήδη κάποιο πρόβλημα, ανέβασε το λίγο, σιγά-σιγά. |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε, αυτο το ειχα διαβασει παλια οταν ξεκινησα να ασχολουμε με αυτα τα ψαρια,οτι προτιματε το νερο της αλλαγης να ειναι λιγο πιο ζεστο ή ακριβως ιδιο παντως σε καμμια περιπτωση πιο κρυο, δεν θυμαμαι να σου πω την ιστοσελιδα(νομιζω ηταν στο malawicichlidhomepage),αλλα αυτο εφαρμοζω εγω και δεν ειχα ποτε προβλημα με στρεσαρισμα κλπ.
Τωρα παλι δεν θελω να τον παρω και στο λαιμο μου τον ανθρωπο ας αλλαξει με την ιδια θερμοκρασια.
|
||||
|
||||
![]()
και εγω το ειχα ακουσει-διαβασει καπου
ισως και εδω μεσα αλλα μαλλον αυτο ηταν για καινουργια ψαρια που αγοραζουμε απο τα πετ και τα ψαρια ειναι στρεσαρισμενα και (δεν κανει) να τα βαζεις σε πιο κρυο νερο απ οτι απο εκει που τα αγορασες η που ειναι στην σακουλα κατι τετοιο τελος παντον
|
||||
|
||||
![]()
4η μέρα σήμερα και τα μικρά τρώνε κανονικά..
2 φορες την μερα 1 πρωι 1 βράδυ... Μέσα στο ίδιο ενυδρείο υπάρχει και γέννα απο Stappersi 8-9 μικρά που είχαν μπει 2 εβδομαδες νωρίτερα χωρίς κανένα πρόβλημα.... οπότε πιστεύω πως με αυτές τι παραμέτρους που έχει τώρα το ενυδρείο δεν θα υπάρξει πρόβλημα! |
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρή να ταΐζεις το πρώτο καιρό 4-5 φορές τη μέρα (από λίγο
![]() {εγώ όποτε περνάω από δίπλα ρίχνω λίγο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι σπίτι καθόλου την μέρα...
Αλλα σήμερα θα δανειστώ μια αυτόματη ταϊστρα για να ρίχνει 4 φορές την μέρα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Altolamprologus sp."Compressiceps shell" και μερικά ακόμη μωρά | Κλεόβουλος | Tanganyika | 40 | 08-10-11 16:08 |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika ( Altolamprologus sp. "Compressiceps Shell" ) | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 15-12-10 07:53 |
SOS! OSCAR - HOLE IN THE HEAD! | eve_gr2000 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 06-05-09 21:01 |
Lion head | PascM | Χρυσόψαρα | 20 | 31-01-06 11:50 |