|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ερυθρομυκίνη (είχε μείνει λίγη στο σακουλάκι)
άσε με ρε Σπύρο....τι απαντήσεις να περιμένω δηλαδή??? εδώ γίνεται ο χαμός στο ίσωμα άστρωτο ενυδρείο αλλά γεμάτο οργανική ύλη με καφετί μαλλί στο πίσω μέρος του φίλτρου πράσινα μικροχορταράκια στην άμμο άσπρα τριχίδια στο μπροστά μέρος του φίλτρου μόνο ψάρια με τέσσερα μάτια δεν έχω ακόμη.......... έτσι μου έρχετε να πάω στον γείτονα να απαγάγω τίποτα γκάπι να δώ αν θα βγάλουν τίποτα κεραίες αν τα βάλω στο ενυδρείο μου......... και έχω και greenspot αλγη για κερασάκι τύπου "να και κάτι που ξέρεις τι είναι".......... α και δύο Fischer νωρίτερα αλλά αυτές δεν με "πιάνουν" πρίν το μισό καφάσι |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχα εχω λιωσει
|
||||
|
||||
![]()
γελάς με τον πόνο μου----------------
![]() εσύ τι έχεις πιεί ?και έχεις λίωσει μάλιστα,σύμφωνα με γραπτά στοιχεία που έχω στην διάθεσή μου? ![]() Ph down? νερό Α/Ο? μελαφιξ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ροή, κυανοβακτηρίδιο και μονομαχος::: | poppy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 12-08-10 18:06 |
Κυανοβακτηρίδιο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 31-12-02 03:21 |