|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη δεν τους φτανει το ενα μετρο με τιποτα?
Γιατι ολες οι πιθανες επιλογες μου δεν ειναι εφικτες? ![]() ![]() Tι στο καλο πια? μεχρι και υποχωρηση για Τανγκανικα ειμαι ετοιμη να κανω.. Απλα τα julidochromis ως δευτερο ειδος δεν μου αρσεουν για να πω την αληθεια,ψαχνω κατι ενδιαφερον για συγκατοικους κοχυλοψαρων..Γενικα τα εχω κανει μανταρα στο κεφαλι μου και προσπαθω να βγαλω ακρη..ψαχνω απο δω και απο κει και μπερδευομαι ολο και περισσοτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σ'αρέσει αυτό το ψάρι http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=2190
και σ' αρέσουν τα cyprichromis που έχουν χρώμα μόνο τα αρσενικά. Τι να πω? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτά τα juli τα κοίταγα κι εγώ ...
πολύ φονική έκφραση έχουν....αν έχουν και νευρική κίνηση......πιστεύω πως θα είναι κάπως "τσιταριστικά" αντί να σε χαλαρώνει το ενυδρείο......μάλλον θα σε τονώνει έως φοβίζει........ είναι και ξεραίλες αυτά τα ταγκανικα........ φυτεμένο καλύτερα!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπααα..οι καιροι δεν ειναι για διακοσαρι φυτεμενο,καλο ειναι και το μικρο.Θελουμε οικονομικη λυση και ευκολη συντηρηση αυτη την στιγμη
![]() Κλεοβουλε δεν θα βγαλεις ακρη,οπως ειπες..γυναικες ![]() ![]() Δυστυχως καμια επαφη με τα juli,παω να σκαλισω τα thread της Τανγκανικα παλι.. |
|
||||
|
||||
![]()
βάλε γκάπι τότε που αν η κρίση βαθύνει πολύ θα έχετε και μιά μόνιμη πηγή φρέσκιας πρωτείνης !!!!
και τα ψάρια ξέρεις-δεν ανεβάζουν και την χοληστερίνη!!! |
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση και απο μενα μιας και τωρα διαβαζω και malui kai tanganyika και εχω ενθουσιαστει.
Περα απο τα κογχυλια που χρειαζονται καποια ψαρια στην τανγκανικα τι διαφορα εχει στο aquascape ενας βιοτοπος με πετρες στην τανγκανικα και τη διαφορα στην μαλαουι.μου φαινονται ιδια. μαλλον τα ψαρια αλλαζουν φανταζομαι... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ίδια είναι.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κιχλιδες Αφρικης | ydrofilos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 19-11-15 09:10 |
κιχλιδες Αφρικης | diamanths | Malawi | 43 | 19-06-11 12:58 |
Κιχλιδες Αφρικης με τι αλλο? | alex_mar | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-12-09 11:49 |
300 λτ κιχλιδες αφρικης!!! | THIRIO-81 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 02-04-07 23:16 |
PLECO ΓΙΑ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΑΦΡΙΚΗΣ | BLUE BIMPWE | Malawi | 3 | 15-02-05 18:48 |