|
|
|||
|
|||
![]()
οταν λες μετρησεις να παρω ολα τα τεστ με την μια?
------------------------- τους κανω προσαρμογη ενοιτε...σε ποτηρακια και κανατες τα εχει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nickos13 : 03-07-11 στις 11:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και πρεπει να αφαιρεσεις κομματι απο το σφουγγαρι και να βαλεις καποιο βιολογικο υλικο.Αν εχεις καποιο φιλο με ενυδρειο καλο ειναι να παρεις μπολι για ευκολοτερο στρωσιμο.Αν δεν εχεις βαλε μια αγγελια.
|
|||
|
|||
![]()
εχω σακουλακι με γαιανθρακα και 1 αλλο πετρομα για αμωνια αλλα μου ειπε πως δεν χρειαζονται...
------------------------- και ετσι μεσα στο φιλτρο κρατησα μονο το σφουγκαρι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nickos13 : 03-07-11 στις 11:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε σιποραξ η σαμπστραντπρο και λιγο απο το σφουγγαρι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλυτερα να εχεις αποψη του ολο θεματος παρα να πηγαινεις στα τυφλα και να ρωτας εμας οπου θα ακουσεις ολο διαφορετικες γνωμες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ διαβασα καποια πραματα..σημερα και αυριο δεν θα ταισω,αυριο θα παω να παρω μακαρονι και θα βαλω και αυθτο το πετρωμα για την αμωνια...τα τεστ δεν ξερω αν θα τα παρω μιας και ειτε το πιστευετε ειτε οχι με 10 ευρω ειμαι και το τεστ αμωνιας κανει 12......αν υπαρχει τπτ αλλο που μπορω να κανω παρακαλω πειτε το......
υ.γ.εχει μηπως καποια σχεση η θολουρα στο νερο? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αν ειναι ασπρη θολουρα εχει σχεση
δες αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=50753 ιδιως εκει που λεει "Πιο συχνά το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται σε νεοστημένα ενυδρεία ...." Πολυ πιθανο να εχεις χασει τη βιολογια.
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειναι ασπρη...μειαζει μαλλον σαν αλγη αλλα δεν ειναι...μου ειπαν πως ειναοεπειδη καποιες φορες μου ξεφυγε η τροφη και αντιμετοπιζετε με ανθρακα...ειναι σωστο αυτο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα και θανατοι!!! | manos_samos | Ζωοτόκα | 6 | 12-04-11 22:12 |
θανατοι guppies.. | ΣΠΥΡΟΣ ΤΖ | Ζωοτόκα | 2 | 11-04-11 16:18 |
Αιφνιδιοι θανατοι!! | vaspiou | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 66 | 21-01-11 01:26 |
ξαφνικοι θανατοι.. | yannakis | Ζωοτόκα | 1 | 24-06-10 21:09 |
θανατοι Iriatherina | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-01-09 18:15 |